Celebrity PR News Vedete

Serban Copot, desen emotionant pe burtica sotiei inainte de nastere

Scris de Alexandru Manea

Serban Copot traieste in prezent mari emotii intrucat saptamana aceasta sotia lui, Roxana, va aduce pe lume cel de-al doilea copil al lor. Artistul ii este aproape sotiei sale in fiecare moment, avand grija ca venirea pe lume a micutului sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

serban-copot-pictat-burta-sotie-1

Serban Copot traieste in prezent mari emotii. A inceput numaratoarea inversa pana la momentul cad va deveni tata pentru a doua oara. Insa Serban nu este singurul nerabdator. La fel de entuziasmat este si Tedi, pustanul de patru ani abia asteptand sa isi cunoasca fratiorul.

serban-copot-pictat-burta-sotie-3

Aseara, Serban si Tedi au intrat, alaturi de Roxana, intr-un joc creativ. Cu doua zile inainte de nastere, cei doi au pictat pe burtica ei, ajunsa in luna a noua de sarcina, un peisaj nocturn, cu o barza care, zburand deasupra unei case, aduce in cioc un bebelus. Mai exact, pe fratiorul pe care Tedi il va cunoaste foarte curand. De altfel, Serban a pictat, alaturi de Tedi, si peretii camerei micutului cu personaje desprinse din povesti.
serban-copot-pictat-burta-sotie-2

 „Tedi este foarte incantat de venirea pe lume a noului fratior, serile de discutii cu bebe la buricul mamei au pregatit terenul petru intalnirea celor doi. Ma bucura nespus ca il include voluntar pe bebe in toate discutiile legate de drumetii si alte activitati pe care le vom intreprinde ca gasca de baieti. Ma topesc dupa el cand il vad cat de altruist si de dulce vrea sa fie cu fratele lui mai mic”, declara emotionat Serban.

Serban este un familist convins, iar dragostea pentru fiul sau il inspira sa creeze proiecte pentru copii. Artistul a lansat carti si albume muzicale pentru cei mici, a dublat personaje de desene animate si comunica in prezent cu fanii prin intermediul blogului sau, www.serbancopot.ro, unde posteaza informatii si pareri despre cresterea sanatoasa a copiilor.  

Scrie un comentariu