News

Semneaza manifestul „Trezeste Romania!

Scris de Christian Stan

Andreea Marin Banica prezinta in fiecare editie a emisiunii sale de la Realitatea TV exemple de oameni altruisti si frumosi, iar acum te invita sa semnezi manifestul „Trezeste Romania”.

Andreea Marin Banica a revenit in televiziune la carma emisiunii „Trezeste Romania” de la Realitatea TV, in care publicul larg ia contact cu oameni altruisti si de succes, mai putin mediatizati.

„Degetul lenesilor din aceasta tara care asteapta vesnic sa cada para malaiata de undeva din cer se simte indreptatit sa arate acuzator catre romanii care nu doar vorbesc, ci si fac ceea ce afirma cu convingere, dar mana toata, cu degetele impreunate, ar putea cladi ceva, de n-ar fi ocupata sa darame. Criticile acide ale guralivilor care stau pe margine si au la indemana cuvintele, dar nu lasa nimic notabil in urma lor, ii ingroapa de multe ori in ignoranta pe cei ce, de nu sunt destul de incapatanati si puternici, incearca fara succes sa isi impuna initiativele benefice. De aceea s-a nascut miscarea Trezeste Romania”, iar emisiunea ceste ora in care aducem in lumina oameni frumosi la minte si la suflet, povesti ale romanilor fara nume cunoscute la scara larga, dar ale caror fapte, idei, voci misca lucrurile in directia buna intr-o tara in care, din pacate, la ordinea zilei sunt piedicile puse celor care vor sa construiasca ceva durabil.”

„Orice schimbare in bine a pornit de la o mana de oameni. Familia noastra e poate mica acum, dar „Trezeste Romania” se intregeste zi de zi. Cei ce ni se alatura vad deja altfel lucrurile dupa ce afla povestile incapatanatilor care inca mai traiesc in colturi nebanuite de Romanie sau ne fac mandri sa spunem ca suntem romani in lumea cea larga, unde le este rostul, si nu uita de locul in care s-au nascut. Cu ei si cu tine alaturi, vom fi mai multi, mai buni, mai uniti, mai in putere sa schimbam lucrurile in bine, aici, la noi acasa.”

„De fapt, despre ce vorbim? Despre cuvinte care doar suna bine? Nu, despre punctul de pornire, singurul posibil, spre a repara ceva in aceasta tara si a construi pe o baza corecta. E  tara in care ne-am putea dori mai mult sa traim, decat sa fie locul de unde, cat mai des, sa visam sa plecam spre a ne pune in practica ideile. „Trezeste Romania” este demersul jurnalistic lipsit de barfe si scandaluri, e locul istoriilor incredibile scrise la timpul prezent de catre romani despre care ne e teama sa nu fie din ce in ce mai putini.”

„Daca iti pasa, semneaza AICI Manifestul „Trezeste Romania” sau intra pe pagina de Facebok a emisiunii.”

Scrie un comentariu