Stiri Interne

Selectia Nationala Eurovision 2015, cea mai buna gala de pana acum?

Scris de Alexandru Manea

Selectia Nationala Eurovision 2015, ce va fi transmisa live in aceasta seara, are toate sansele sa devina cea mai buna manifestare de acest gen de pana acum. Show-ul va avea loc in Sala Polivalenta din Craiova, iar cifrele sunt impresionante.

scena-selectie-eurovision-craiova

Selectia Nationala Eurovision a fost organizata si transmisa pana acum din platoul Televiziunii Romane sau, cum a fost cazul anul trecut, de pe scena teatrului Sica Alexandrescu din Brasov.In 2015 spectacolul se va derula in cel mai mare spatiu de pana acum, din Sala Polivalenta Craiova, in care incap peste 3000 de oameni.

prezentatoare-selectie-eurovision

Ioana Voicu, fiica lui Madalin Voicu, prezentatoarea galei (Foto: Click)

  • Sunt sanse ca editia din acest an sa exceleze la mai multe capitole, astfel:
  • Scena va avea 170 de metri patrati si va include ecrane LED uriaseVa avea un sunet de inalta fidelitate
  • Spectacolul la fi de „nivel european”, dupa cum sustine producatorul Iuliana Marciuc
  • Fiecare prestatie a concurentilor va fi un show in sine, cu lasere, lumini, elemente grafice, proiectii, dansatori, machiaje si costume
  • Camera verde va fi amplasata chiar in sala, printre spectatorii obisnuiti. Acolo vr sta artistii participanti pe durata show-ului, in afara momentelor in care canta pe scena

repetitii-selectia-nationala-eurovision-1 concurenti-eurovision-2015

Juriul va fi cel care a ales si piesele la preselectiile de luna trecuta, insa componenta lui este tinuta la secret pentru ca acestia sa nu fie influentati intr-un fel sau altul de concurenti. Juriul va contine, dupa cum spune Iuliana Marciuc, un producator, un solist, un compozitor, un ziarist implicat in fenomenul Eurovision, din generatii diferite.

Asculta toate piesele din Selectia Nationala Eurovision, aici. Care e preferata ta?

Scrie un comentariu