ADPM Beauty

Secretul prin care Tania Budi arată impecabil fără operații estetice

Scris de Ana Kozma

Tania Budi știe că frumusețea naturală trebuie întreținută. Vedeta nu este adepta operațiilor estetice, însă apelează atunci când este nevoie la proceduri minim invazive recomandate de medicul ei estetician, Dr. Iancu Morad. Iată ce face Tania pentru a avea un look perfect vara aceasta!

Secretul prin care Tania Budi arată impecabil fără operații estetice

Tania Budi pare că a reușit să descopere secretul tinereții eterne. Duce un stil de viață sănătos, iar genele sunt de partea ei. Nu este adepta operațiilor estetice, dar apelează atunci când este nevoie la tratamente non-invazive sau minim invazive recomandate de medicul ei estetician, Dr. Iancu Morad. Acesta știe întotdeauna de ce are nevoie vedeta pentru a obține efectele dorite și a-și păstra în același timp naturalețea.

La fel s-a întâmplat și zilele trecute, când Tania Budi și-a vizitat medicul estetician pentru câteva proceduri ce îi asigură un look perfect în această vară. Ca de obicei, medicul Iancu Morad i-a recomandat tratamente rapide menite să îi înfrumusețeze trăsăturile cu care a înzestrat-o natura.

„Tania este o femeie foarte frumoasă ce nu are nevoie de schimbări majore. Sunt mândru că este pacienta mea deja de atâția ani. Alegem întotdeauna tratamente rapide și simple, proceduri cu ajutorul cărora frumusețea ei naturală este menținută în timp și pusă în valoare.

În această vară, i-am recomandat Taniei tratamentul cu toxină botulinică în formulă proprie. Este procedura ideală pentru eliminarea liniilor fine și estomparea ridurilor. De asemenea, oferă tenului luminozitate și un aspect fresh. Apoi, am conturat foarte discret buzele cu acid hialuronic, iar rezultatul este unul sexy, dar totodată natural, așa cum își dorește Tania”, explică medicul chirurg estetician Iancu Morad.

Ce face Tania Budi de are un ten impecabil dupa o vară de stat la soare

Un alt tratament este Jet-Concept, care îndepărtează din adâncime impuritățile și celulele moarte de piele. În acest mod, tenul devine proaspăt și hidratat.

Tania Budi apelează deja de mai mulți ani la sfaturile doctorului Iancu Morad atunci când vine vorba despre menținerea peste ani a frumuseții naturale.

„Merg la medicul meu estetician, Iancu Morad, de fiecare dată când simt nevoia unui refresh. Și am simțit această nevoie mai ales acum, după perioada de izolare ce și-a lăsat amprenta asupra tenului multora dintre noi. Mi-am dorit un ten luminos și ferm, dar și o conturare discretă a buzelor. Iar rezultatul este, așa cum e întotdeauna, în concordanță cu dorințele mele”, declară Tania Budi.

Procedurile sunt realizate de Dr. Iancu Morad în clinicile Luxury Aesthetics din București (Str. Hătmanul Arbore 12) și Constanța (Str. Bogdan Vodă 75).

Scrie un comentariu