2 Principale News

Secretul formei de invidiat afișate de Alexandra Dinu la Cannes

Scris de Christian Stan

Actrița Alexandra Dinu a fost prezentă la Cannes la o previzualizare pentru critici a primului ei film de Hollywood, thrillerul “Unchained”, în care joacă alături de Adrien Brody, Antonio Banderas și John Malkowich. Alexandra a uimit prin look-ul ei de invidiat.

Complimentată pentru forma ei de invidiat și pentru faptul că arată neschimbata, Alexandra Dinu mărturisește că totul tine de stilul ei de viață activ și de alimentația fără gluten. Actrița s-a întâlnit la Cannes cu Gianluca Mech, un celebru nutriționist italian cu care a colaborat și în trecut în timpul filmărilor la serialul Rosso San Valentino.

Atunci, Alexandra trebuia să intre repede în formă pentru rol și produsele din Dieta Tisanoreica, recomandate de Gianluca, au ajutat-o. De atunci, Alexandra Dinu foloseste in mod regulat produsele lui Gianluca, iar acum si pe cele din gama Zen.

Dieta Tisanoreica inseamna, practic, sa mananci produse sanatoase, care iti detoxifiaza organismul si te ajuta sa slabesti kilograme bune. Gianluca Mech detine secretul acestei diete, un secret pastrat de multe generatii. Stilul de viata sanatos promovat de italian a fost adoptat de milioane de oameni din intreaga lume.

Gianluca Mech tocmai a lansat pe piata o noua gama de produse, Tisanoreica ZEN, dedicata persoanelor care nu numai ca isi doresc sa slabeasca dar vor sa-si detoxifice organismul. Produsele vedeta ale noi game sunt Depurativo Antarctico si Depurativo Slim, care ajuta la eliminarea toxinelor si a surplusului de kilograme. Depurativele se obtin din concentrate de plante rare cu actiuni benefice asupra oraganismului. Ele se amesteca cu un litru si jumatate de apa si se beau in special dimineata. Prin dieta Tisanoreica se poate slabi, intr-o luna, pana la 6 kilograme, in mod liber.

Scrie un comentariu