News

Secretul fericirii lui Gwyneth Paltrow!

Scris de Administrator

Pe langa faptul ca recent a primit titlul de “Cea mai frumoasa femeie din lume” din partea revistei People si ca are o cariera de succes, Gwyneth Paltrow se poate lauda si cu o viata de familie extrem de fericita. Luni seara, invitata in platoul emisiunii moderate de Chelsea Handler, actrita s-a rusinta cand gazda show-ului tv a facut o marturisire bomba – secretul casinciei fericite pe care Gwyneth o are cu rocker-ul Chris Martin este… sexul oral!

gwyneth-paltrow-diet-plan

Gwyneth Paltrow a fost invitata, luni seara, in platoul emisiunii pe care Chelsea Handler o modereaza. Aceasta din urma i-a facut o surpriza si a facut cateva marturisiri despre viata privata a lui Gwyneth, dezvaluiri care au facut-o pe actrita sa roseasca!

gwyneth-paltrow-chelsea-handler

S-ar parea ca intr-o seara, Gwyneth Paltrow a iesit la o cina intre prieteni (printre acestia numarandu-se si Chelsea Handler), iar una dintre femeile prezente la masa i-a spus acesteia ca s-a certat foarte tare cu sotul ei si ca este furioasa din acest motiv, moment in care celebra actrita i-a dat un sfat pretios, dar usor ciudat.

gwyneth-paltrow-chelsea-handler1

“Ne aflam la masa intr-o seara, iar aceasta fata cerea un sfat. Gwyneth este o sfatuitoare excelenta! Femeia ne povestea ca s-a certat foarte rau cu sotul ei si ca ii venea sa sparga tot prin casa din cauza nervilor. Atunci, Gwyneth a sfatuit-o ca in astfel de situatii sa faca exact opusul a ceea se simte. Spre exemplu, sa mearga la sotul ei si sa-i ofere un sex oral de neuitat”, a dezvaluit gazda emisiunii.

gwyneth-paltrow-chelsea-handler2

“Daca mama mea urmareste aceasta emisiune?”, a adaugat Gwyneth Paltrow, vizibil jenata.

In trecut, actrita a mai marturisit ca motivul pentru care are o casnicie fericita este acela ca este dispusa sa faca compromisuri pentru a-i fi mereu alaturi sotului ei, Chris Martin.

gwyneth-paltrow-and-chris-martin

“Am copii mici la scoala. Vreau sa imi intretin casnicia si familia, asa ca trebuie sa fiu acolo atunci cand el ajunge acasa. O relatie presupune compromisuri”, a declarat ea.

Scrie un comentariu