Stiri externe Style Radar

Secretele hainelor purtate de membrii familiei regale britanice

Scris de Ana Kozma

Membrii Familiei Regale nu lasă nimic la voia întâmplării. Nici măcar atunci când vine vorba despre hainele pe care le poartă. Ai crede poate că sunt alese întâmplător din inspirație de moment. Deloc adevărat! Tot ce poartă are o însemnătate aparte!

Secretele hainelor purtate de membrii familiei regale britanice

Nimic nu este la întâmplare atunci când vine vorba despre membrii Familiei Regale din Marea Britanie. Iar această regulă se aplică și vestimentației pe care aceștia o afișează în public. Totul este ales cu atenție, astfel încât să transmită mesajul potrivit. Iată în continuare câteva secrete ale hainelor purtate de aceștia de-a lungul anilor.

Regina Elisabeta și gențile ei

Mulți se întreabă ce poate face Regina cu o poșetă. Asta în condițiile în care are la dispoziție oameni care să îi care tot ce are nevoie. Ei bine, până și gențile reprezintă în cazul ei o mișcare strategică.

Spre exemplu, dacă Regina își mută geanta de pe mâna stângă pe mâna dreaptă în timpul unei conversații. Atunci, membrii straff-ului trebuie să facă ceva pentru a opri acea conversație. Dacă își pune geanta pe masă la un eveniment, înseamnă că Regina vrea ca acel eveniment să se încheie.

Șalul micuțului Archie

Toți bebelușii regali sunt înfășați într-un șal ce a primit în prealabil aprobare de la Familia Regală. Iar micuțul Archie, fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle, nu a făcut excepție.

Garderoba colorată a Reginei Elisabeta

Regina este adesea văzută purtând haine în culori puternice. Fiindcă majoritatea locurilor în care merge sunt aglomerate, poartă astfel de culori pentru a putea fi cu ușurință observată.

Rochia de răzbunare a Prințesei Diana

Mulți oameni își amintesc de ziua în care Prințul Charles și-a recunoscut public infidelitatea. Și, mai mult decât atât, rochia sexy pe care Prințesa Diana a purtat-o în acea zi. Se pare că și-a dorit să îi arate soțului ei ce pierde.

Rochia bleu cu buline a lui Kate Middleton

Rochia pe care Kate Middleton a purtat-o în ziua în care ea și Prințul William l-au arătat lumii pe nou-născutul Prinț George. Este inspirată de rochia pe care Prințesa Diana a purtat-o în ziua în care a ieșit din maternitate cu Prințul William în brațe.

Se pregateste un serial de animatie cu familia regala? Iata de unde a pornit totul!

Scrie un comentariu