ADPM Health

Faci abdomene in zadar? Iata cheia catre un abdomen cu patratele!

Scris de Administrator

Faci sport din greu, dar patratelele de pe abdomen se lasa inca asteptate? Specialistii in domeniu si-au pus mintile la contributie si iti ofera cateva sfaturi ce te vor ajuta sa ajungi, in sfarsit, la rezultatul dorit!

abdomen-patratele

“Poti sa faci cate abdomene vrei, dar daca nu te concentrezi pe arderea grasimilor, o vei face in zadar”, explica specialistul Tony Gentilcore pentru womenshealthmag.com.

Nu spunem ca abdomenele nu ajuta, insa acestea nu vor face niciodata ca stratul de grasime ce sta intre muschii abdominali si piele sa dispara. Oricat de puternici ar deveni muschii, grasimea are capacitatea de a-i tine ascunsi.

Majoritatea femeilor trebuie sa-si reduca procentul de grasime din corp pana la 20 pentru ca patratelele de pe abdomen sa-si faca aparitia. E important totusi sa nici nu exagerezi, intrucat un procentaj prea scazut la grasimi poate duce la afectiuni serioase.

Iata cateva lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand iti doresti sa ai un abdomen lucrat.

Nutritie

Trebuie sa arzi mai multe calorii decat mananci, iar alimentatia sanatoasa este cheia catre acest lucru. De fiecare data cand vrei sa mananci un aliment interzis, gandeste-te cat sport vei fi nevoita sa faci pentru a elimina toate caloriile. Asta te-ar putea convinge destul de usor sa stai in banca ta!

Antrenamente de forta

Exercitiile combinate sunt foarte importante! Axeaza-te pe genul de exercitii care lucreaza mai multe grupe de muschi. Asta te ajuta sa arzi calorii atat in timpul antrenamentului, cat si dupa.

Cardio

De asemenea, este important sa nu uiti nici de antrenamentele de tip cardio, intrucat si ele te ajuta sa arzi un numar mare de calorii.

Scrie un comentariu