Stiri externe

Sebastian Stan, gol pe scooter pe strazile din Atena! Vezi fotografiile!

Scris de Iancu Iulia

Starul din Avengers, Sebastian Stan s-a dezbracat si a condus gol pusca un scooter pe strazile Atenei.

Sebastian Stan, actorul nascut in Romania, a atins culmea succesului prin rolul sau din filmul Marvel, Avengers. Acum, a renuntat la haine si s-a urcat pe un scooter pentru a filma o scena din urmatorul sau film.

Sebastian Stan nu a indurat singur frigul din Atena. Pe scooter, la fel de goala, a stat si colega sa de platou Denise Gough (38 de ani).

In pozele surprinse de paparzzi se observa ca cei doi actori sufereau de frig, in timp ce colegii din echipa de productie erau imbracati gros, cu manusi si caciuli. Denise Gough l-a strans la piept cu forta pe Sebastian pentru a se incalzi pe cat posibil.

Conform IMDb, filmul Monday este povestea a doi americani auto-distructivi care locuiesc in Atena, Grecia si au parte de un tsunami al dragostei.

Actorul roman, in varsta de 36 de ani, mai este implicat si in alt proiect care se filmeaza in locuri mai indepartate si mai fierbinti. Drama se desfasoara in Los Angeles, California si ii are ca personaje principale, pe langa Sebastian, pe actorii: Shailene Woodley si Jamie Dornan.

Inca nu se stie exact ce rol va juca Sebastian, insa filmul prezinta povestea unei femei care trece de la iubirea nebuna la despartire in mai putin de un an.

 

 

 

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu