Stiri externe

Sebastian Stan, actorul roman de la Hollywood, promoveaza protestele din Romania

Scris de Sorin Dutoiu

Sebastian Stan, cunoscutul actor de la Hollywood, nascut in Romania, se arata mandru de ce se intampla in aceasta perioada in Romania si a postat pe pagina lui de Instagram o fotografie cu Piata Victoriei din Bucuresti plina de protestari.

Protestele din Romania au ajuns in atentia celor de peste hotare nu doar prin intermediul presei internationale. Si actori faimosi de la Hollywood vorbesc despre ceea ce se intampla in aceasta perioada in Piata Victoriei.

Spre exemplu, Sebastian Stan, actorul care s-a nascut in Romania si a emigrat alaturi de parintii sai pe cand avea 8 ani, a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu Piata Victoriei din Bucuresti plina de protestatari.

Romania. Right now. This is where I was born. #resist #romania🇹🇩 #mybloodisyourblood

A photo posted by Sebastian Stan (@imsebastianstan) on

Mandru de reactia populatiei din tara sa natala, actorul a scris in dreptul fotografiei “Romania. Right now. This is where I was born. #resist #romaniaTD #mybloodisyourblood” (n.r. Romania. Chiar acum. Aici m-am nascut. #rezist #romaniaTD #sangelemeuesialvostru)

Postarea vedetei de la Hollywood a fost apreciata de aproape 175.000 de persoane, multi dintre fanii acestuia postand comentarii prin care ii laudas initiativa spunand ca au incredere ca totul se va termina cu bine in tara lui natala.

Sebastian Stan s-a nascut in Constanta, Romania, in anul 1982. La varsta de 8 ani, a plecat, alaturi de familia lui in America si, dupa ce a studiat actoria, s-a facut remarcat in productii de Hollywood precum “Black Swan”, “The Convenant”, “Gossip Girl”, “Gone” sau “Ant-Man”.

Scrie un comentariu