News

Incepe scandalul! Seal o acuza pe Heidi Klum ca l-a inselat cu garda de corp!

Scris de Christian Stan

Cu toate ca pareau sa divorteze fara scandal, iata ca acest lucru nu se intampla! Dupa ce au aparut fotografii de paparazzi cu Heidi Klum in ipostaze tandre alaturi de garda ei de corp, cantaretul britanic pretinde ca Heidi l-a inselat inca din timpul casniciei si ca infidelitatea ei a fost motivul divortului.

Heidi Klum si Seal au socat lumea intreaga in luna ianuarie, atunci cand au anuntat ca au luat decizia de a se despariti. Supermodelul a introdus actiunea de divort in luna aprilie, iar in urma cu cateva zile s-a aflat ca Heidi are o relatie cu garda ei personala.

Paparazzi i-au surprins pe cei doi in ipostaze tandre, in timpul unei vacante in Porto Cervo, Sardinia. Confruntat cu aceste fotografii, Seal a declarat pentru TMZ ca acesta este motivul divortului si ca relatia lui Heidi cu garda de corp incepuse inca de anul trecut.

„Nu ma asteptam nimic de la el, insa speram ca Heidi sa dea dovada de clasa si sa fi asteptat ca divortul sa se pronunte inainte de a avea o relatie cu un angajat. Cred ca acum aveti raspunsul la intrebarea care persista de mai bine de sapte luni”, a declarat Seal.

„Nu m-as fi asteptat ca Heidi sa devina o calugarita, insa principala mea prioritate sunt copiii”, continua cantaretul.

Pe de alta parte, Heidi neaga acuzatiile si declara prin intermediul unor prieteni ca relatia ei cu garda de corp nu a fost cauza divortului si nici nu a inceput in timp ce aceasta era casatorita.

Cu toate ca au decis sa divorteze pe cale amiabila, iata ca Seal si Heidi Klum se cearta in privinta custodiei celor patru copii ai lor. Heidi vrea custodia totala, in timp ce Seal isi doreste ca aceasta custodie sa fie impartita pe jumatate.

Scrie un comentariu