Stiri externe

Se urasc Kate Middleton si Meghan Markle? 9 fotografii graitoare!

Scris de Ana Kozma

Desi sunt cumnate, exista in spatiul public o multime de zvonuri conform carora Kate Middleton si Meghan Markle nu se au deloc la inima. Se urasc sau nu cele doua Ducese? Iata 9 fotografii graitoare!

Se urasc Kate Middleton si Meghan Markle?

Desi sunt cumnate de mai putin de un an, au aparut in acest timp o multime de zvonuri conform carora Kate Middleton si Meghan Markle nu s-ar avea deloc la inima. A existat chiar un moment in care reprezentantii Familiei Regale au fost nevoiti sa dea o declaratie publica in care sa nege o presupusa cearta intre cele doua Ducese.

Care e mai influenta? Kate Middleton sau Meghan Markle?

Totusi, se pare ca cele doua incearca sa se inteleaga de minune, cel putin in public. Si poate ca la fel se intampla si in spatele usilor inchise, iar rivalitatea dintre ele este un simplu zvon fara niciun strop de adevar.

Cum s-au imbracat Kate Middleton si Meghan Markle la nunta Printesei Eugenie

Contrar aparentelor, mai nou se zvoneste ca Ducesa de Cambridge i-ar fi fost alaturi cumnatei Meghan Markle in perioada in care aceasta a avut probleme cu sora ei, Samantha, si cu tatal Thomas Markle.

Pana la urma, care sa fie adevarul? Se urasc cele doua sau, din contra, sunt bune prietene? Iata in continuare 9 fotografii graitoare!

Februarie 2018

Martie 2018

Iunie 2018

Iulie 2018

Iulie 2018

Iulie 2018

Octombrie 2018

Noiembrie 2018

Decembrie 2018

Scrie un comentariu