Stiri externe Video

Se renoveaza Palatul Buckingham. Iata cum arata acum!

Scris de Ana Kozma

Palatul Buckingham traverseaza o perioada de schimbari majore. Resedinta oficiala a Familiei Regale din Marea Britanie este renovata. Iata cum arata in prezent!

Se renoveaza Palatul Buckingham. Iata cum arata acum!

Reprezentantii Familiei Regale a Marii Britanii au anuntat oficial faptul ca Palatul Buckingham trece printr-o perioada de schimbari majore. Pentru ca renovarile sa poata fi facute in conditii optime, foarte multe dintre Colectiile Regale au fost indepartate din aripa de est.

In vara anului trecut, celebra publicatie The Times a anuntat faptul ca renovarile la Palatul Buckigham vor costa aproxativ 369 de milioane de lire sterline.

In prezent, putem vedea cum arata Palatul gata de renovare, fara decorurile sale impresionante. Nu mai putin de 3000 de opere de arta au fost date jos printre care 200 de picturi, 40 de cadelabre, 100 de oglinzi, 30 de ceasuri de perete.

Se pare ca aceste opere de arta vor fi transferate in alte aripi ale Palatului Buckingham sau in alte palate, iar altele vor fi fie imprumutate pentru expozitii, fie puse in depozite.

Unde locuiesc membrii familiei regale britanice

 

View this post on Instagram

 

Awaiting President Trump #london #uk #buckinghampalace #trumpukvisit

A post shared by Rebecca Wright (@bextables) on

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu