Stiri externe

Se relanseaza serialul Salvati de Clopotel!

Scris de Ana Kozma

Dupa ce in vara asta s-a bifat o relansare a celebrului serial Beverly Hills 90210, iata ca si fanii Salvati de Clopotel au acum un motiv de bucurie, intrucat NBC anunta aparitia unei continuari a indragitului show de televiziune.

Se relanseaza serialul Salvati de Clopotel!

Traim intr-o perioada in care este la moda relansarea unor seriale care au facut candva furori, ceea ce nu poate fi decat un motiv de reala bucurie pentru nostalgici.

Daca vara asta a venit la pachet cu o relansare a serialului Beverly Hills 90210, iata ca acum NBC anunta lansarea unor continuari pentru alte doua seriale. Unul dintre ele a fost extrem de indragit si in Romania in anii 90.

Este vorba despre Salvati de Clopotel care, conform reprezentantilor NBC, se va relansa in aprilie 2020.

30 de ani de la “Salvati de clopotel”! Cum arata acum actorii din serial!

Pana acum, a fost anuntata oficial participarea actorilor Elizabeth Berkley (Jessie Spano) si Mario Lopez (A.C. Slater), dar se da de inteles ca si celebrul Zack Morris va bifa o aparitie surpriza in noua serie.

 

View this post on Instagram

 

It’s alright…

A post shared by Saved By The Bell Fever (@savedbythebellfever) on

Este posibil totusi ca in noul Salvati de Clopotel sa vedem mai multi actori din serialul original, intrucat ei au ramas prieteni buni chiar si acum, la mai bine de 30 de ani de la terminarea filmarilor.

Scrie un comentariu