Stiri Interne

Se relanseaza “Burlacul” la Antena 1. Va fi un fel de “Puterea Dragostei”?

Scris de Ana Kozma

Postul de televiziune Antena 1 se pregateste deja pentru relansarea reality show-ului „Burlacul”. Va fi oare un fel de „Puterea Dragostei”? Iata ce se stie pana acum!

Se relanseaza “Burlacul” la Antena 1. Va fi un fel de “Puterea Dragostei”?

Varianta romaneasca a reality show-ului „Burlacul” se bucura, in urma cu ani buni, de un succes formidabil. Iar fiecare editie inregistra rating-uri record. S-a oprit insa, la un moment dat. Dar iata ca Antena 1 se pregateste de relansare. Deja au inceput castingurile pentru un nou sezon „Burlacul”.

Conform Click.ro, printre barbatii care s-au prezentat pana acum la casting s-ar numara fratii Culita si Iancu Sterp, dar si Jador. Acesta din urma a devenit celebru dupa participarea la show-ul matrimonial „Puterea Dragostei” de la Kanal D.

Iata insa care au fost in trecut Burlacii Romaniei!

Catalin Botezatu

Sarmul sau incontestabil l-a transformat pe Catalin Botezatu in alegerea perfecta ca prim protagonist al variantei romanesti a emisiunii „Burlacul”.

Celebrul designer s-a simtit ca pestele in apa printre frumusetile intrate in acest show cu apriga dorinta de a-si cuceri inima. S-a distrat de minune alaturi de concurente in locatii de vis, s-a lasat purtat de valurile iubirii, iar in final a hotarat ca cea alaturi de care ar putea trai o frumoasa poveste de dragoste ar fi Violeta.

Edward Popescu Strohlen

rotagonistul cel de-al doilea sezon al emisiunii „Burlacul” a fost Edward Popescu Strohlen (27 de ani), cel mai tanar miliardar din Romania, prezent in celebrul top Forbes. Acrescut si a studiat peste hotare, in Elvetia, Monaco si Germania, iar in prezent traieste in Romania unde este la carma mai multor afaceri de familie.

Edward a trait intens pe platourile de filmare ale show-ului „Burlacul”, inima sa fiind cucerita de frumoasa Ana Maria.

Vladimir Draghia

Actorul Vladimir Draghia, cunoscut publicului din telenovela „Narcisa Salbatica” de la Antena 1, a fost protagonistul celui de-al treilea sezon al reality-show-ului „Burlacul”.

Considerat unul dintre cei mai sexy actori din Romania, Vladmir a promis inca de la inceput ca va face show in cel de-al treilea sezon al deja celebrei emisiuni. Nu a durat mult insa pana cand producatorii emisiunii au luat decizia socanta de a-l elimina pe Vladimir Draghia din show.

Sergiu Barboni

Dupa eliminarea lui Vladimir Draghia, rolul Burlacului i-a revenit lui Sergiu Barboni, manechin si om de afaceri din Lugoj.

Bogdan Vladau

Protagonistul celui de-al patrulea sezon al reality show-ului „Burlacul” a fost carismaticul Bogdan Vladau.

Andrei Andrei

A urmat apoi Andrei Andrei, unul dintre cei mai de succes manechini originari din Romania.

Cum arata Burlacul Andrei Andrei la debutul in moda! Imagini HOT!

Scrie un comentariu