Stiri Interne

Se reconstruieste clubul Bamboo. Iata cum va arata!

Scris de Alexandru Manea

Clubul Bamboo se reconstruieste dupa ce a ars din temelii in urma cu doua saptamani. Patronii au dat deja unda verde lucrarilor. Iata cand va fi gata si cum va arata!

Clubul Bamboo a ars din temelii in urma cu doua saptamani. Locatia a fost mistuita de un incendiu si, din fericire, niciunul din cele cateva sute de petrecareti nu si-a pierdut viata sau a fost grav ranit. Patronii clubului au dat deja unda verde lucrarilor de reconstructie a localului.

Conform estimarilor, noul club, asa cum a fost el proiectat, urmeaza sa fie gata pana in toamna. Va fi cel putin la fel de spatios ca si precedentul, va beneficia de o instalatie de lumini, sonorizare si ecrane LED gigant de ultima generatie si, conform surselor, se va aduce si un sistem de holograme asa cum nu s-a mai vazut decat in Las Vegas.

Siguranta va fi un detaliu extrem de important, astfel ca, de aceasta data se va pune accent pe modul in care este construita structura metalica. Joshua Castellano, proprietarul Bamboo, spune ca noul club va fi ca un buncar, solid si sigur.

Este posibil ca, pana la toamna, sa se inaugureze un club mai mic, langa cel mare, astfel incat sa se dea startul petrecerilor, in aceasta primavara.



Clubul Bamboo a fost distrus in dimineata zilei de 21 ianuarie, din cauza unui puternic incendiu. Sutele de clienti au fost atunci evacuati, insa 44 dintre ei au fost raniti si au ajuns in spital.

Scrie un comentariu