Stiri externe Video

Se pregătește un documentar despre Amy Winehouse

Scris de Ana Kozma

Mama lui Amy Winehouse anunță lansarea unui documentar despre viața regretatei artiste, la 10 ani după moartea acesteia. „Nu cred că oamenii au cunoscut-o pe adevărata Amy, cea pe care eu am crescut-o”, spune femeia.

Se pregătește un documentar despre Amy Winehouse

Amy Winehouse: 10 Years On se numește documentarul. Producția va permite oamenilor să pătrundă în viața personală și profesională a celei care a fost Amy Winehouse. Totul prin ochii mamei sale, Janis Winehouse.

Mama lui Amy a fost diagnosticată cu scleroză multiplă în anul 2003. A acceptat să se implice în realizarea acestui documentar, întrucât afecțiunea de care suferă amenință să îi răpească amintirile despre fiica ei. Pierderea de memorie se numără printre simptomele acestei boli.

Documentarul este regizat de Marina Parker și va include declarații ale mai multor membri ai familiei lui Amy Winehouse, dar și ale prietenilor acesteia. Va fi povestea de viață a regretatei artiste.

În 2016, Janis a lansat și o carte despre fiica ei. Este vorba despre Loving Amy: A Mother’s Story.

Câștigătoare a 6 Premii Grammy, Amy Winehouse a murit în iulie 2011, la vârsta de 27 de ani. Cauza decesului: intoxicare cu alcool.

În 2015 a fost lansat documentarul AMY, care a câștigat un Premiu Oscar. Tatăl artistei nu a fost însă încântat de această producție, spunând despre film că i-a pătat imaginea fiicei sale.

5 ani fara Amy Winehouse. Iata cele mai bune recitaluri ale artistei! VIDEO

Scrie un comentariu