News

Se naste o noua idila in showbiz? Sore si Smiley par a fi mai apropiati pe zi ce trece!

Scris de Administrator

Dupa ce anul trecut povestea de iubire dintre Smiley si Laura Cosoi a luat sfarsit, s-ar parea ca o noua frumoasa domnisoara ar fi inceput sa-si faca loc in inima simpaticului artist. Este vorba despre Sore Mihalache, cea care i-a cucerit pe romani prin interpretarea rolului Sara din serialul „Pariu cu Viata”, dar si prin single-ul „Different”, marca HaHaHa Production. Ieri, Ziarul Libertatea ne anunta ca intre Smiley si Sore ar putea fi ceva mai mult decat o foarte buna prietenie.

sore-smiley1

Este deja de notorietate faptul ca Sore, interpreta Sarei din serialul-fenomen „Pariu cu Viata” de la Pro Tv si membra a trupei Lala Band, are si o cariera de succes ca artist solo, cariera derulata sub ochii atenti ai producatorului sau, Smiley (HaHaHa Production).

Nu e de mirare ca, prin prisma colaborarii pe plan muzical, cei doi au ajuns sa petreaca foare mult timp impreuna. Conform ziarului Libertatea, s-ar parea ca intre Smiley si Sore, doi tineri extrem de talentati, frumosi si mai ales liberi, s-ar fi legat ceva mai mult decat o frumoasa si puternica prietenie.

smiley-sore2

O cunostinta comuna de-a celor doi a povestit pentru Libertatea ca intre ei s-a nascut o atractie fizica extraordinara.

„Iau micul dejun impreuna, merg la petreceri, se distreaza tot impreuna, se viziteaza, se sprijina reciproc. Sunt foarte apropiati”, a declarat respectiva sursa.

Scrie un comentariu