Stiri Interne

Se marita Nicoleta Nuca

Scris de Alexandru Manea

Nicoleta Nuca, frumoasa artista care s-a facut remarcata in show-ul X Factor in urma cu cativa ani, se pregateste de nunta. Iata cine este alesul ei.

Se marita Nicoleta Nuca

Nicoleta Nuca s-a facut remarcata in urma cu cativa ani la auditiile X Factor, pentru ca apoi sa isi lanseze cariera in industria muzicala romaneasca, avand la activ piese ce au devenit hituri difuzate de radiouri sau de televiziunile muzicale. 

Artista si-a gasit fericirea si in viata privata, odata ce l-a cunoscut pe Alex, cel care ii este iubit de cativa ani. Lucreaza impreuna in industria muzicala si sunt acum decisi sa faca pasul cel mare.

„Deja suntem de ceva timp impreuna, dar lucrurile trebuie sa se intample natural. Nu grabim evenimentele si nu fortam. Pentru mine conteaza intelectul, sa fie o persoana cu care pot avea conversatii de ore in sir, sa-mi fie prieten, pe langa partener sau iubit. Eu sunt o persoana foarte sincera, asa m-au educat parintii. Ma gandesc ca oamenii trebuie si fie la fel ca mine. Latura fizica sa existe, sa fie pasiune. Cred ca orice femeie vrea sa fie zeita in ochii barbatului de langa ea. in momentul in care o femeie este vazuta astfel, infloreste si este in stare sa mute muntii”, a declarat Nicoleta Nuca la Rai Da Buni.

Nicoleta Nuca, transformata de operatiile estetice. Iata cum arata acum!

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu