Stiri Interne

Se marita Elena Udrea?

Scris de Alexandru Manea

Elena Udrea ar fi, se pare, la un pas sa se marite cu tanarul ei iubit, fostul model Adrian Alexandrov. Iata cand a avut loc cererea in casatorie si ce a spus Udrea legat de faptul ca isi doreste sa aiba copii.

elena-udrea-4

Elena Udrea se marita. Cel putin asa sustin apropiatii lor care au declarat ca tanarul ei iubit, Adrian Alexandrov, a cerut-o deja in casatorie.

Cererea ar fi avut loc in cadrul nuntii fiului lui Silviu Prigoana, Honorius, la care cei doi au participat. Conform surselor, citate de Libertatea, Udrea si-ar dori de ceva vreme sa isi intemeieze o noua familie spunand ca, daca va fi ceruta in casatorie, va accepta. Mai mult, ea a spus ca isi doreste sa aiba copii, chiar gemeni.

elena-udrea-iubit-2

Udrea si Adrian si-au facut aparitia ca si cuplu la nunta fiului lui Silviu Prigoana

elena-udrea-iubit-1

elena-udrea-5

Relatia Elenei Udrea cu Adrian Alexandrov dateaza, se pare, de cateva luni bune. El este fost model de podium, absolvent al London Academy of Media Film and Tv Presenter, si castiga in prezent bani din tranzactii imobiliare. In acest domeniu s-au si cunoscut, se pare, el vanzand proprietati din proiectul imobiliar in care Udrea este implicata.

iubitul-lui-udrea

El ar putea deveni noul sot al Elenei Udrea

iubitul-lui-udrea-1

Relatia celor doi a fost confirmata recent cand, la nunta lui Honrius Prigoana, si-au facut aparitia ca si cuplu, imbratisandu-se si dansand tandru in timpul evenimentului.

elena-udrea-dorin-cocos-2

Alaturi de fostul sot, Dorin Cocos

Elena Udrea a fost casatorita, cu Dorin Cocos din 2003 pana in 2013. 10 ani, insa nu au niciun copil impreuna.

Scrie un comentariu