Stiri Interne

Se marita din nou Andreea Marin?

Scris de Alexandru Manea

Andreea Marin a petrecut o vacanta in nordul Africii, alaturi de iubitul ei, consul al Romaniei in Libia, dar si de membrii familiei sale. Iata ce povesteste si ce spune despre o posibila casatorie cu partenerul ei.

Se marita din nou Andreea Marin?

Andreea Marin tocmai s-a intors dintr-o vacanta petrecuta in nordul Africii alaturi de iubitul ei, dar si de membrii ai familiei sale.

„Am fost in Africa, alaturi de familia mea, alaturi de omul drag sufletului meu, am avut 10 zile in care ne-am bucurat unii de ceilalti. Au fost si copiii, caci vara e vara acolo, in adevaratul sens al cuvantului. Balaceala a fost cuvantul de ordine. Am ales tinute colorate pentru ca am zis sa ma integrez bine. Fiind impreuna cu sora mea, noi cele doua gospodine, am gatit in fiecare zi pentru uriasi si pitici, 7 la rand. Am fost noi, familia noastra. Cand esti plecat departe de tara, iti e dor de bunatatile de acasa. Am fost in Verona, Venetia. Voi lansa un film la sfarsitul acestei luni, un film despre secolul in care traim, despre viata sanatoasa, pentru ca asta aleg sa caut, in ultimul timp.

Nu va mai fi distanta multa vreme, e necesara acum, pentru ca avem niste lucruri de dus la capat, dar la un moment dat nu va mai exista distanta. Nu avem de gand sa ne oprim, nu avem motive sa ne oprim. Important este cand oamenii gasesc o armonie, cand se inteleg unii pe altii si cand exista intelegere. Nu vreau sa fac comparatii, pentru ca nu exista comparatii. E vorba despre maturitate si despre faptul ca am langa mine acum un om care e trecut prin multe, un om care a construit de la 0 prin forte proprii, iar oamenii de genul acesta apreciaza lucrurile in viata. E o multumire pe care o aduc Cerului pentru ca am intalnit un astfel de om.Ne e bine acum si asta e tot. Daca Dumnezeu vrea sa mai fac un copil, asa se va intampla.Imi sta in fire sa gandesc pozitiv si sa dau la o parte ceea ce inseamna piedica in viata, cu totii trecem prin lucruri bune sau mai putin bune. Cred ca am lipici la oameni buni!’ a povestit Andreea Marin, la „Agentia VIP’.

 

View this post on Instagram

 

@conceptatrois in #africa 🌞 . #thankyou @dorobanti248

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

 

View this post on Instagram

 

Africa. Popas.

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Scrie un comentariu