News

Se mai marita Bianca Dragusanu cu Victor Slav?

Scris de Alexandru Manea

Bianca Dragusanu si Victor Slav ar trebui sa se casatoreasca civil sambata. Multi cred ca evenimentul va fi amanat, la fel cum se va intampla, cel mai probabil, si cu nunta programata inital in luna septembrie.

bianca-dragusanu-victor-slav

Mult-asteptata nunta a Biancai Dragusanu cu Victor Slav pare ca va fi amanata. Sambata aceasta ar trebui sa aiba loc cununia civila, insa, in mod bizar, in presa nu a aparut nicio informatie despre acest eveniment.

In cazul in care nu a fost amanata pentru toamna, atunci cand emisiunile mondene revin pe post, cununia civila ar putea avea loc in mare secret fiind filmata exclusiv de o singura televiziune, pe baza unui contract.

Surse din apropierea lor sustin ca cei doi viitori miri sunt pe cale sa bata palma cu Pro TV, in speta Happy Hour, pentru ca imaginile sa fie difuzate in prima editie a emisiunii de la mijlocul lunii septembrie.

Aceleasi surse mentioneaza ca, in privinta cununiei religioase si a petrecerii, lucrurile sunt mai complicate si ca sunt mari sanse ca evenimentul sa se amane pentru sfarsitul lunii octombrie si chiar pentru primavara anului viitor.

De vina ar fi faptul ca cei doi miri nu au gasit inca destui sponsori care sa le acopere cheltuielile nuntii in schimbul expunerii mediatice de care vor avea parte.

In pragul cununiei civile, Bianca si Victor au plecat in vacanta alaturi de viitorii lor nasi, Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo, in Croatia, unde s-au „cazat” pe iahtul omului de afaceri.

bianca-dragusanu-iaht

Exista multe voci care sustin ca cei doi nici macar nu se vor casatori civil. Dan Capatos, de exemplu, nu crede in povestea nuntii.

„Ea s-ar casatori numai sa imi dea mie peste bot. Eu nu cred in aceasta nunta. Eu am spus ca starea de maritis nu este compatibila cu Bianca si nu este ceva rau. Daca va fi o nunta sau daca ei vor crea o familie, mie nu mi se pare una nimerita. Acum cine sunt eu sa-mi dau cu parerea?

Eu nu o vad pe Bianca maritata. Cel care se va insura cu Bianca va avea genul asta de viata pe care o are acum Victor.

Mie, cand spuneam asta inainte, imi zicea lumea ca sunt nebun. Dupa Botezatu si Adi Cristea, care au fost relatii atipice in viata Biancai, asta ar fi putut fi o relatie OK. Iata ce se intampla, omul este invartit intr-un vartej, in niste scandaluri infernale din care nu poate sa mai iasa.

Ce om zdravan la cap vrea sa duca o viata intreaga de iures? Eu zic ca este pacat pentru un om normal sa intre intr-o avalansa de situatii de genul acesta. Si atunci cred ca orice om care s-ar casatori cu Bianca va cunoaste genul asta de situatie care il va speria. Din acest motiv, cred ca un om zdravan si normal nu ar avea cum sa se casatoreasca. Bianca este genul de fata care atrage o gramada de dezastre in jurul ei, dar careia ii si plac.

Ea cocheteaza si cu ziaristii, si cu barfa pe la televizor. Asa ca din acest motiv eu cred ca nu se vor casatori. Acum treaba lor, sa fie fericiti daca o vor face.”, a declarat Dan Capatos pentru spynews.ro.

Scrie un comentariu