News Stiri externe Vedete

Se leaga o idila intre Jennifer Lopez si Leonardo DiCaprio? Ce mesaj i-a trimis artista

Scris de Alexandru Manea

Jennifer Lopez a fost invitata de James Corden, prezentatorul emisiunii „The Late Show” de la CBS, sa filmeze rubrica deja celebra „karaoke in masina”. Vedeta nu a stat pe ganduri, ba chiar a fost extrem de deschisa in privinta vietii personale.

Jennifer Lopez James Cornde

Jennifer Lopez si James Corden sunt echipa perfecta atunci cand vine vorba de cantat in masina. Cei doi s-au plimbat doua ore pe strazile din Los Angeles, timp in care au filmat o editie speciala a emisiunii „The Late Show” de la CBS. Vedeta a cantat mai multe dintre piesele care au facut-o celebra si a vorbit despre viata sa personala. A recunoscut chiar ca a fost ceruta de cinci ori in casatorie, insa a fost nevoita sa refuze politicos doua dintre aceste cereri, fiind casatorita de trei ori pana acum.

Jennifer Lopez Leonardo diCaprio

Supriza a aparut insa in momentul in care James Corden a vrut sa stie ce vedete se regasesc in agenda telefonului artistei. Demi Lovato, Fergie, Bradley Cooper, Iggy Azalea sunt doar cateva dintre celebritati. Insa numarul lui Leonardo diCaprio a fost cel care i-a atras atentie realizatorului tv. Acesta i-a trimis imediat un mesaj actorului: „Hei, iubitule! Am senzatia ca trebuie sa ma destind. Anunta-ma daca iti vine vreo idee.”

[youtube width=”640″ height=”480″]https://www.youtube.com/watch?v=qQIsdod0LWo[/youtube]

Cateva minute mai tarziu, surpriza! A venit replica actorului: „Vrei sa spui in seara asta, iubito? Vrei sa iesim in club?” Evident, Leonardo DiCaprio nu stia ca totul este o gluma, insa jurnalistii de peste ocean deja au trecut la speculatii avand in vedere ca DiCaprio este singur, iar Jennifer Lopez corespunde „standardelor” sale. Si cantareata a glumit spunand ca va iesi la intalnire in aceasta seara, insa a revenit apoi si a spus ca va gati alaturi de copiii sai.

Scrie un comentariu