Stiri externe

Se însoară fiul lui David Beckham

Scris de Ana Kozma

David și Victoria Beckham au anunțat public, weekend-ul acesta, logodna fiului lor cel mare, Brooklyn. Iar viitoarea soție a tânărului, Nicola Peltz, nu l-a cucerit doar pe fiul soților Beckham, ci și pe viitorii socri.

Se însoară fiul lui David Beckham

Sărbătoare mare în familia Beckham weekend-ul ce tocmai s-a încheiat! Brooklyn, fiul cel mare al lui David și Victoria, s-a logodit. Norocoasa este nimeni alta decât Nicola Peltz, cea cu care tânărul se iubește deja de ceva vreme. Logodna a fost anunțată pe Instagram.

În fotografia ce anunță fericitul eveniment, Nicola Peltz poartă o creație semnată de viitoarea sa soacră, Victoria Beckham. Este vorba despre o rochie galbenă, de vară, al cărui preț se ridică la aproape 1000 de dolari.

Brooklyn Beckham și frumoasa Nicola se iubesc din noiembrie 2019. Și-au recunoscut însă public relația abia în luna ianuarie a acestui an.

„Acum două săptămâni, i-am cerut mâna sufletului meu pereche, iar ea a acceptat. Sunt cel mai norocos bărbat de pe pământ. Promit să fiu cel mai bun soț și, într-o bună zi, cel mai bun tătic. Te iubesc!”, a scris Brooklyn pe Instagram.

Fiul lui David Beckham, iubire in vremea Coronavirusului

Scrie un comentariu