Stiri Interne

Se împacă fostul Principe Nicolae cu familia regală? Ce spune nepotul Regelui Mihai!

Scris de Ana Kozma

Conflictul dintre fostul Principe Nicolae și Familia Regală este cunoscut publicului larg. Casa Regală l-a renegat pe Nicolae, căruia i-au retras titlul de Principe în 2015. Există cale de împăcare? Iată ce spune nepotul Regelui Mihai.

Se împacă fostul Principe Nicolae cu familia regală? Ce spune nepotul Regelui Mihai!

Mulți s-au întrebat, de-a lungul anilor, de ce membrii Casei Regale l-au renegat pe Nicolae, nepotul Regelui Mihai. De ce i-au retras titlul de Principe în 2015 și refuză orice cale de comunicare cu acesta. Există oare vreo cale de împăcare?

„Eu sunt deschis, însă nu este vreo comunicare din partea Familiei Regale şi este mare păcat. Cu toţii aşteptăm o reconciliere şi o deschidere din partea Familiei Regale. Nu trebuie neapărat să fim cei mai buni prieteni, dar măcar să avem o deschidere. Nu neapărat pentru noi, ci pentru ţară şi pentru viitorul familiei. De când s-a născut Maria-Alexandra, mătuşa mea, Principesa Margareta, nu a venit nici măcar o dată să o vadă”, a declarat fostul Principe Nicolae pentru Click.ro.

Nepotul Regelui Mihai și soția sa, Alina Binder, se pregătesc să devină din nou părinți. Chiar luna aceasta va veni pe lume băiețelul lor.

„Abia aşteptăm să avem doi copii. E important că vor fi de vârste apropiate. Termenul preconizat al naşterii e, cel mai probabil, înainte de Paşte”, a declarat el.

Fiica cea mare a cuplului, Maria-Alexandra, a împlinit un an și jumătate. Nicolae mai are un copil din relația cu Nicoleta Cîrjan. El a recunoscut-o pe micuța Iris Anna în urma unui test de paternitate.

Principele Nicolae, botez în ie și ițari la Curtea de Argeș

Scrie un comentariu