Stiri externe

Se filmeaza un nou Home Alone. Cine ii ia locul lui Macaulay Culkin?

Scris de Alexandru Manea

Home Alone bate toate audientele de Craciun chiar si dupa 30 de ani de la lansare, astfel ca se pregateste un nou film din aceasta serie. Iata cine ii ia locul lui Macalay Culkin!

Se filmeaza un nou Home Alone. Cine ii ia locul lui Macaulay Culkin?

Home Alone a fost lansat in urma cu 30 de ani si a devenit cea mai de succes comedie de Craciun din toate timpurile. Filmul este difuzat in toata lumea in preajma sarbatorilor si se bucura de audiente de top, chiar daca telespectatorii l-au vizionat de nenumarate ori.

Dat fiind acest succes, producatorii planuiesc sa realizeze o noua versiune anul viitor pentru platforma Disney+. Cum Macaulay Culkin are 40 de ani, rolul principal va fi jucat de un baiat cu varsta potrivita.

Este vorba de Archie Yates, de 11 ani, cunoscut publicului din filmul “’Jojo Rabbit”. El nu va juca rolul lui Kevin McAllister, ci al unui alt copil care traieste situatie similara precum cea a lui Kevin.

Este a cincea productie ce poarta acest nume, dupa “Home Alone”,  “Home Alone 2: Lost in New York” (1992), “Home Alone 3” (1997), “Home Alone 4” (2002).

Fenomenul Home Alone (Singur Acasa). Ce audienta a avut al 12-lea an consecutiv la Pro TV!

1 comentariu

Scrie un comentariu