Cinenews Stiri externe

Se filmează serialul despre aventura lui Bill Clinton cu Monica Lewinsky

Scris de Ana Kozma

Aventura lui Bill Clinton cu Monica Lewinsky, cea care a generat unul dintre cele mai mari scandaluri sexuale ale tuturor timpurilor, servește drept inspirație pentru un nou serial ce ar putea apărea chiar anul acesta!

Se filmează serialul despre aventura lui Bill Clinton cu Monica Lewinsky

Proiectul American Crime Story a prezentat lumii până acum evenimente importante din trecut, precum procesul lui O.J. Simpson și asasinarea lui Giani Versace. Sezonul trei urmează să analizeze celebra aventură dintre Bill Clinton și Monica Lewinsky.

Acesta se va numi Impeachment: American Crime Story. Clive Owen va juca rolul lui Bill Clinton, în vreme ce Beanie Feldstein o va interpreta pe Monica Lewinsky.

Filmările pentru acest serial au început cu puțin timp înainte de izbucnirea pandemiei, dar au fost oprite timp de mai multe luni. Se pare însă că au reînceput, astfel că proiectul este din ce în ce mai aproape să fie prezentat publicului.

Premiera, inițial anunțată pentru 27 septembrie 2020, a fost amânată. Nu a fost stabilită încă o altă dată exactă pentru lansarea sezonului 3 din American Crime Story, dar cel mai probabil se va întâmpla cândva anul acesta.

Beani Feldstein va juca rolul Monicăi Lewinsky.

Sarah Paulson o va juca pe Linda Tripp. Femeia care a înregistrat-o pe ascuns pe Monica Lewinski recunoscând aventura cu Președintele Clinton.

Annaleigh Ashford va juca rolul Paulei Jones. Aceasta este femeia care l-a acuzat pe Clinton de hărțuire sexuală și l-a dat în judecată în 1994.

Clive Owen a fost ales să joace rolul lui Bill Clinton.

Billy Eichner va juca rolul bloggerului conservator Matt Drudge. Cel care a raportat pentru prima dată existența unei aventuri între Bill Clinton și Monica Lewinski.

Betty Gilpin a fost distribuită în rolul comentatorului politic conservator Ann Coulter.

Însăși Monica Lewinsky este implicată în acest proiect, în calitate de producător. Aceasta spune că vrea ca lumii să îi fie prezentată povestea adevărată, exact așa cum s-a întâmplat.

Monica Lewinski, prima aparitie publica din ultimii 10 ani! A fost la un pas de sinucidere in 1998!

Scrie un comentariu