Stiri externe

Se casatoreste Gwyneth Paltrow cu Brad Falchuk in weekend?

Scris de Iancu Iulia

Sursele spun ca Gwyneth Paltrow si Brad Falchuk se vor casatori in acest weekend. Cuplul va avea parte de o ceremonie intima pe Coasta de Est.

Doua surse au confirmat pentru Harper’s Bazaar ca Gwyneth Paltrow si Brad Falchuk  planuiesc sa se casatoreasca in acest weekend. Ceremonia va fi una intima si va avea loc in casa lor din Hamptons.

Zvonurile ca cei doi s-au casatorit au aparut inca din luna aprilie, insa acum aflam ca atunci ei chiar si-au sarbatorit logodna, asa cum au declarat. La acea petrecere au participat Jennifer Aniston, Kate Hudson, mama miresei Blythe Danner si alti apopiati.

„Ne simtim incredibil de norocosi ca am ajuns pana in acest punct al vietii noastre. Succesele si esecurile ne-au ajutat sa construim o reatie sanatoasa si fericita.” – au declarat cei doi pentru GMA

Gwyneth Paltrow si Brad Falchuk s-au cunoscut in 2010 pe platourile de filmare ale productiei Glee, dar au inceput sa se intalneasca abia in 2014. Si-au tinut relatia secreta timp de un an, pana in momentul in care au aparut impreuna la premierea filmului Scream Queens.

Falchuk a fost casatorit inainte cu Suzanne Bukinik cu care are doi copii: Isabella si Brody. Si Gwyneth a fost anterior casatorita cu starul turpei Coldplay, Chris Martin. Cei doi au dat nastere celor doi copii, Apple (14 ani) si Moses (12 ani).

Detaliile despre ceremonia si petrecerea celor doi acotori, de la rochie, decoruri, invitati pana la mancare, raman in totalitate un secret. Si vor ramane asa, pana cel mai probabil, Gwyneth Paltrow va fi pregatita sa le impartasasca cu noi.

Scrie un comentariu