Stiri Interne

Se casatoreste Andreea Balan cu tatal copilului ei?

Scris de Alexandru Manea

Andreea Balan va deveni mama in toamna acestui an, insa, se pare ca nu se va grabi sa se casatoreasca, nici macar civil, cu George, tatal copilului ei. Artista spune ca nu reprezinta o prioritate acest lucru. Iata ce declara.

andreea-balan-george

Andreea Balan declara ca, in cazul ei, casatoria nu reprezinta o prioritate. Astfel, este posibil ca artista sa isi creasca copilul fara sa se marite, civil sau religios, cu partenerul ei, George. Cantareata a postat pe reteaua de socializare urmatorul mesaj:

„Cu totii avem nevoie de dragoste. Si cu totii ar trebui sa incurajam dragostea si sa ne propunem sa fim mai buni, in fiecare zi. Cu totii ar trebui sa nu ii mai judecam pe altii si sa nu ne mai bagam in vietile lor, sa nu le mai spunem cum sa traiasca, ce sa faca si care sunt drepturile lor. Pentru mine, casatoria nu mai este, de mult, o prioritate. Experienta m-a invatat ca o familie sau o relatie nu e tinuta in viata de acte, de case sau de bani, e tinuta in viata de loialitate, dragoste, bunatate, respect si un drum comun”.

andreea=balan-george

Mesajul a fost facut public in toiul dezbaterilor aprinse de pe retelele de socializare aparute dupa ce peste 3 milioane de romani au semnat, la presiunea sau recomandarea preotilor sau voluntarilor de pe teritoriul tarii, o scrisoare prin care cer schimbarea unui articol din Constitutie, mai exact sa se specifice clar ca in Romania casatoriile pot fi doar intre femei si barbati. Initiativa a fost aprig criticata de multi din cei care constientizeaza ca acest lucru le ingradeste drepturile celor care iubesc persoane de acelasi sex.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu