Stiri Interne

Se anuleaza UNTOLD si Neversea? Iata ce declara organizatorii!

Scris de Ana Kozma

Dupa ce din cauza pandemiei COVID-19 s-au anulat o multime de festivaluri internationale si evenimente sportive, se vor anula oare UNTOLD si Neversea? Iata ce spun organizatorii!

Se anuleaza UNTOLD si Neversea? Iata ce declara organizatorii!

Pandemia de COVID-19 a dus la anularea ori amanarea unora dintre cele mai mari si mai apreciate festivaluri internationale. Fie va vorbim despre Festivalul de Film de la Cannes, despre Coachella sau Tomorrowland, toate au fost date peste cap de criza la nivel mondial.

Iata insa ca acesta nu pare sa fie si cazul a doua dintre cele mai mari festivaluri organizate la noi in tara. Este vorba, bineinteles, despre UNTOLD si Neversea. Organizatorii spun ca organizarea acestora nu este afectata de pandemia de Coronavirus.

„UNTOLD este o organizatie responsabila, care pune intotdeauna siguranta fanilor sai pe primul loc. Asa cum am obisnuit si pana acum, prin colaborarile pe care le avem cu toate autoritatile, oferim un exemplu de siguranta a evenimentelor in lume.

Este important sa intelegem si sustinem pe deplin decizia autoritatilor de a lua masurile ce se impun, pe termen scurt. Preventia este esentiala in aceasta perioada. Organizam cele mai importante evenimente din an, stim cat de asteptate sunt de catre fanii nostri. Iar pentru a ne putea bucura de o vara plina de evenimente trebuie sa tratam situatia obiectiv, cu calm si responsabilitate. In momentul de fata, siguranta populatiei este cel mai important aspect. Iar in acest sens ne manifestam toata deschiderea si suportul nostru de a sustine in orice fel eforturile autoritatilor.

Suntem in legatura permanenta cu autoritatile si urmarim evolutia situatiei cu responsabilitate. Din acest motiv ii sfatuim pe toti tinerii si nu numai, sa se informeze corect, din surse credibile si autorizate. Sa urmeze recomandarile autoritatilor si sa tina cont de toate masurile de preventie instituite de acestea. Intrucat ele sunt menite sa duca la stoparea raspandirii virusului.

Totodată, vrem sa asiguram fanii ca pregatirile noastre pentru cele mai asteptate festivaluri din an, NEVERSEA si UNTOLD, merg inainte. Privim cu optimism si muncim la fel de intens in urmatoarele 4, respectiv 5 luni, la fel cum am facut-o si pana acum. Pentru a aduce bucurie oamenilor in lunile de vara, respectiv in iulie si august, cand vor avea loc evenimentele.

Suntem increzatori ca masurile luate atat la nivel international cat si la nivel national de catre reprezentantii autoritatilor competente in domeniu, coroborate cu constientizarea fiecarei persoane de a respecta normele de protectie si preventie atat pentru siguranta proprie cat si pentru cei din jur, vor avea ca efect o evolutie pozitiva in lunile care urmeaza”, a declarat Edy Chereji, Director de Comunicare UNTOLD & NEVERSEA, conform actualdecluj.ro.

Festivalurile Tomorrowland si Coachella, anulate din cauza Coronavirus!

Scrie un comentariu