Stiri externe

Screech din „Salvați de Clopoțel” este pe moarte? Actorul, internat de urgență la spital!

Scris de Ana Kozma

Dustin Diamond, cunoscut publicului drept Screech din „Salvați de Clopoțel” a fost internat de urgență la spital weekend-ul trecut. Starea sa este destul de gravă, iar apropiații se tem de o boală necruțătoare.

Screech din „Salvați de Clopoțel” este pe moarte? Actorul, internat de urgență la spital!

Dustin Diamond a cunoscut celebritatea în anii 90, atunci când a jucat rolul simpaticului Screesch din „Salvați de Clopoțel”. Are acum 44 de ani, iar în weekend a fost internat de urgență la spital. A ajuns la o unitate sanitară din Florida cu dureri cumplite în tot corpul. Conform TMZ, medicii se tem că s-ar putea să sufere de cancer.

Actorul și-a pierdut mama după o luptă cu cancerul de sân. Acum și lui i-a fost făcută o biopsie, iar rezultatul va releva afecțiunea de care suferă.

Dustin Diamond a jucat rolul lui Screech Powers în „Salvați de Clopoțel” din 1989 până în 1993. A fost parte și a spinoff-urilor realizate ulterior. Cu excepția seriei realizate anul trecut, în care au apărut colegii săi Mario Lopez și Elizabeth Banks.

De-a lungul anilor, Dustin Diamond a fost în centrul multor scandaluri. În anul 2006, actorul însuși a dat publicității o filmare erotică ce îl avea ca protagonist. Motivul? Acesta spera că imaginile incendiare îl vor readuce în atenția publicului și îi vor spori veniturile.

Apoi, în 2016, Screech a ajuns după gratii. El a fost condamnat la închisoare după ce a înjunghiat un bărbat într-un bar, în urma unei altercații.

30 de ani de la “Salvati de clopotel”! Cum arata acum actorii din serial!

Scrie un comentariu