Stiri externe

Screech din Salvati de Clopotel, condamnat la inchisoare – VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Dustin Diamond, actorul care l-a interpretat pe „tocilarul” Screech din serialul de adolescenti „Salvati de clopotel”, a fost condamnat la patru luni de inchisoare. Iata ce s-a intamplat.

screech-dustin-diamond-inchisoare

Dustin Diamond din prezent nu aminteste cu nimic de simpaticul Screech din serialul „Salvati de clopotel”

Pare incredibil, insa cel care l-a interpretat pe Screech, „tocilarul” din serialul de adolescenti „Salvati de clopotel”, a fost condamnat la patru luni de inchisoare.

Actorul Dustin Diamond este, in viata reala, opusul personajului devenit faimos in toata lumea in urma seriei de la inceputul anilor 90.

Daca in serial era cuminte, stangaci si un vesnic romantic, in realitate, actorul este un razvratit, prieten cu alcoolul si chiar… pericol public.

Astfel se face ca a fost condamnat la patru luni de inchisoare dupa ce a injunghiat un barbat intr-un bar din Milwakee, Statele Unite, in seara de Craciun, anul trecut, si a si fugit de la lcul faptei, alaturi de iubita lui.

Dustin a luat atunci foc dupa ce un cuplu l-a fotografiat alaturi de iubita lui fara sa le ceara acordul. S-au luat la harta, iar actorul a scos un briceag si l-a injunghiat pe respectivul individ, fara a-i pune insa in pericol viata.

„Screech” este acum condamnat pentru ca a periclitat siguranta publica, si va plati si daune in valoare de 1500 de dolari.

Scrie un comentariu