News Stiri externe

Screech din „Salvati de Clopotel” a ajuns dupa gratii!

Scris de Christian Stan

Dustin Diamond, actorul de comedie cunoscut pentru rolul lui Screech din „Salvati de Clopotel”, a ajuns acum la inchisoare. Dustin, in varsta de 39 de ani, isi va petrece urmatoarele patru luni dupa gratii, asta dupa ce a injunghiat un barbat intr-un bar, in urma unei altercatii.

dustin-diamond-635236

Screech a ajuns acum la inchisoare

Nimeni nu ar fi crezut ca Dustin Diamond, aka Screech din „Salvati de Clopotel”, poate sa fie capabil de acte violente, cu atat mai putin sa agreseze un alt barbat cu un cutit.

Dustin a fost implicat intr-o altercatie cu un alt barbat intr-un bar din Wisconsin, tocmai pe 25 decembrie 2014. Acesta se afla in bar alaturi de fosta logodnica, Amanda Schutz, si sustine ca a scos cutitul ca sa-si apere iubita. Barbatul agresat a suferit o rana usoara si a avut nevoie de doar cateva luni de ingrijiri medicale.

Dustin si-a cerut ulterior scuze pentru comportamentul sau si a mentionat ca a fost cea mai terifianta experienta din viata lui. A fost condamnat insa de un judecator la 15 luni de inchisoare, insa punerea in executare a sentintei a fost amanata pentru ca Dustin a facut apel. In cele din urma, Dustin a renuntat la apel si a intrat in inchisoare zilele trecute, urmand a ispasi doar patru luni de detentie.

Scrie un comentariu