Stiri Interne

Schimbari radicale la X Factor! Iata ce se va intampla!

Scris de Alexandru Manea

Incepand cu aceasta saptamana, se anunta schimbari majore in modalitatea de jurizare la X Factor. Iata ce se pregateste

juriu-x-factor-antena-1

Vinerea aceasta, super show-ul „X Factor” isi ascute „cutitele” pentru cea mai dura etapa a concursului – bootcampul, iar anul acesta, o data cu noua generatie de jurati, in regulamentul concursului au aparut si o serie de modificari drastice.

Seara va debuta cu ultima parte de auditii, cand cei din urma norocosi vor incerca sa impresioneze juriul si sa mearga mai departe in concurs, urmand ca apoi juratii sa prezinte lista scurta a concurentilor.

Peste 5000 de concurenti s-au inscris anul acesta in concurs, dintre acestia peste 400 ajungand in fata juriului. Aproape 150 de persoane au primit viza pentru etapa urmatoare, urmand ca pe lista scurta a juratilor sa ajunga maxim 14 concurenti pentru fiecare categorie a concursului : 14-20 de ani, Peste 20 de ani si Grupuri.

Inedit in acest an este faptul ca lupta pentru selectie va fi una pe viata si pe moarte, desi abia la sfarsitul discutiei cei trei jurati vor afla ce categorie vor antrena in galele live ale concursului. De o multime de surprize vor avea parte norocosii care trec mai departe in bootcamp, chiar din partea celor trei jurati – Delia Matache, Horia Brenciu si Stefan Banica.

„Am hotarat sa incerc sa fiu cat mai impartiala, mai ales ca evenimentele incep sa prinda culoare in adevaratul sens al cuvantului in Bootcamp, atunci cand producatorii emisiunii ne vor atribui fiecaruia dintre noi, echipa pe care o vom antrena. Atunci sa vedeti emotii si lacrimi, pentru ca anul asta Bootcampul e mai dur ca oricand. “Macel” e cuvantul de ordine in aceasta etapa a show-ului, pe care telespectatorii o vor putea urmari la finalul lunii noiembrie”, a marturisit Delia.

Ca o noutate absoluta a acestui sezon, bootcampul are anul acesta doua etape: Scaunele si Duelurile. In etapa Scaunelor, concurentii din fiecare categorie vor interpreta cate o piesa in fata juriului si a publicului, acompaniati doar de un pian, urmand ca mentorul sau sa decida daca acestia vor fi sau nu asezati pe unul dintre cele sase scaune albe din fiecare categorie.

Asezarea pe scaun inseamna salvarea acelui concurrent, insa decizia ii va apartine juratului pana la final, acesta avand dreptul de a ridica oricand un concurent pentru a-i oferi locul altuia.

Astfel, emotiile, adrenalina, tensiunea, drama si bucuria isi vor spune cuvantul in randul concurentilor. In aceasta etapa, doar juratul indrumator are drept de decizie cu privire la salvarea concurentilor, colegii sai fiindu-i doar consultanti. La finalul acestei faze vor exista cate sase concurenti din fiecare categorie care vor merge in etapa urmatoare, a Duelurilor.

In aceasta etapa, vor exista cate trei dueluri pentru fiecare categorie, mentorul fiind si de aceasta data cel care va lua decizia finala. La finalul acestei etape, vor primi pasaport direct catre galele live ale show-ului noua norocosi.

Scrie un comentariu