News

Scenariu de telenovela! Lamar a inselat-o pe Khloe Kardashioan si s-a drogat in fata amantei!

Scris de Christian Stan

Khloe Kardashian si Lamar Odom sunt aproape divortati din pricina scandalurilor de infidelitate si a dependentei de droguri a sportivului, iar acum a aparut in prim plan o femeie care pretinde ca a fost amanta lui Lamar vreme de sase saptamani. Aceasta este avocat si a povestit presei cum Lamar folosea droguri in fata ei.

khloe-omar
Noi detalii picante despre modul in care a esuat mariajul de patru ani dintre Khloe Kardashian si Lamar Odom ies acum la iveala, odata ce in scena intra amanta Polina Polonsky, o avocata criminalista cu care Lamar s-a iubit vreme de sase saptamani.

Lamar si Polina s-au cunoscut pe 2 iunie la Roosevelt Hotel din Los Angeles, acolo unde sportivul se mutase pentru o perioada din pricina unei perioade dificile in mariaj. „Aveam impresia ca a parasite-o pe Khloe. El dadea de inteles ca este un barbat singur si disponibil, iar intre noi a fost atractie din prima clipa”, povesteste avocata.

Primul sarut intre cei doi s-a intamplat pe 9 iunie, iar prima noapte de amor s-a consumat pe 13 iunie. Khloe a descoperit repede ca Lamar I-a fost infidel si s-a infatisat alaturi de mama ei, Kris Jenner, la hotelul unde statea Lamar ca sa-l confrunte si sa-l determine sa se intoarca acasa.

Sportivul a fost extrem de suparat in urma vizitei nevestei si a mamei soacre, astfel ca pe 22 iunie s-a mutat in apartamentul lui Polina, acolo unde a ramas pana pe 9 iulie. Relatia lor s-a terminat cu un scandal imediat de Khloe a descoperit adresa unde statea Polina si a venit sa faca mare scandal.

Polina a povestit pentru TMZ ca Lamar a luat de cateva ori droguri in fata ei si ca avea episoade paranoice. Sportivul se temea sa nu fie urmarit si acoperea gaurile de aerisire din camera de hotel cu prosoape si isi scotea bateria de la telefon.

Un dealer de droguri din New York care a dorit sa-si pastreze secreta identitatea a dezvaluit recent ca l-a vazut cu ochii lui de cel putin 10 ori pe Lamar Odom, sotul lui Khloe Kardashian, consumand cocaina din 2010 si pana in prezent. Conform altor surse, Lamar a cheltuit pana acum 55.000 de dolari pe cocaina.

Scrie un comentariu