Stiri externe

Scarlett Johansson si Romain Dauriac s-au casatorit in secret!

Scris de Christian Stan

Scarlett Johansson si francezul Romain Dauriac au devenit sot si sotie in cel mai mare secret. Se pare ca cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, la putin timp dupa venirea pe lume a fiicei lor, nascuta in septembrie. Scarlett si-a etalat pentru prima data verigheta in public zilele trecute, la Independent Film Festival din New York City.

scarlett-johansson-secret-married-gotham-awards-2-pp

Scarlett Johansson si Romain Dauriac au devenit sot si sotie in cel mai mare secret. Cei doi si-au jurat iubire vesnica in cadrul unei ceremonii intime, desfasurate la putin timp dupa venirea pe lume a fiicei lor. Scarlett si-a etalat verigheta duminica seara, la New York, actrita fiind prezenta la Independent Film Awards. Chiar daca era de asteptat ca nunta lor sa aiba loc in Franta, se pare ca cei doi si-au unit destinele in Statele Unite.

„S-au casatorit in cel mai mare secret la inceputul lunii octombrie. Si-au dorit o ceremonie intima, care sa se desfasoare departe de ochii presei. S-au casatorit in Statele Unite insa intr-un loc retras, departe de Hollywood sau New York”, declara un apropiat al celor doi.

Scarlett si Romain si-au inceput relatia in anul 2012, iar primele zvonuri legate de o psobilia sarcina a actritei au aparut in primavara acestui an, la doar trei luni dupa ce Scarlett Johansson a declarat public ca isi doreste o familie completa.

Scarlett si Romain s-au logodit in luna august a anului trecut, dar actrita spune ca nu vrea sa grabeasca lucrurile si ca vrea sa savureze deocamdata statutul de logodnica. In trecut, Scarlett Johansson a mai fost casatorita cu actorul Ryan Reynolds, mariajul lur durand 3 ani (2008 – 2011).

Scrie un comentariu