Stiri externe

Scarlett Johansson divorteaza de Romain Dauriac

Johansson
Scris de Administrator

Scarlett Johansson si Romain Dauriac s-au separat, sustine revista People. O sursa confirma ca cei doi s-au despartit in vara. Cuplul s-a maritat in secret in anul 2014 si a fost prima data vazut la un pranz, in octombrie 2012.

Scarlett Johansson si jurnalistul francez Romain Dauriac au impreuna o fiica, Rose Dorothy, nascuta in 2014. Actrita a fost vazuta ultima data la Washington D.C., in weekend, la Mitingul Femeilor, fara verigheta. Acesta este al doilea mariaj al ei, dupa ce a fost impreuna cu Ryan Reynolds din anul 2008 pana in 2010.

Johansson

Potrivit aceleiasi surse, cei doi au o relatie „de prietenie” si intentioneaza sa imparta custodia micutei Rose, in varsta de doi ani. Scarlett a inaintat deja actele de divort, iar cea care o va reprezenta in acest proces va fi avocata Laura Wasser, care a ajutat-o sa divorteze si de Ryan Reynolds, in 2011.

Scarlett Johansson, născută pe 22 noiembrie 1984, este o actriță americană de film. S-a remarcat prin rolul ei din filmul „The Horse Whisperer” (1998), regizat de Robert Redford, devenind una dintre cele mai solicitate tinere actrițe de la Hollywood, după criticile favorabile primite pentru rolurile din „Ghost World”, „Lost in Translation” și „Girl with a Pearl Earring”.

Aceste ultime două filme i-au adus nominalizări la premiul Globul de Aur în anul 2003. De atunci, Johansson s-a consacrat ca o actriță cunoscută de publicul larg, prin aparițiile în filme notabile între anii 2004 și 2008. Actrița a primit de la revista Esquire distincția Sexiest Woman Alive (Cea mai sexy femeie în viața).

 

Scrie un comentariu