Stiri externe

Scarlett Johansson a devenit pentru prima oara mamica! A nascut o fetita!

Scris de Administrator

Scarlett Johansson si logodnicul ei, jurnalistul francez Romain Dauriac, sunt in culmea fericirii. Au devenit pentru prima oara parinti, actrita dand nastere unei fetite pe care cei doi o vor boteza Rose.

scarlett-johannson-romain-dauriac-parinti

Frumoasa actrita Scarlett Johansson a devenit pentru prima oara mamica, dand nastere unei fetite. Micuta, rod al iubirii dintre Scarlett si logodnicul ei, jurnalistul francez Romain Dauriac, va purta numele de Rose.

Citeste si: Scarlett Johansson este insarcinata in cinci luni!

Un reprezentant al actritei a dezvaluit public faptul ca atat proaspata mamica, cat si bebelusul ei se simt extraordinar, dar ca isi doresc intimitate, iar Scarlett si Romain nu vor sub nicio forma ca micuta lor sa creasca in lumina reflectoarelor.

Citeste si: Dragoste cu parfum frantuzesc! Scarlett Johansson, logodita cu Romain Dauriac dupa 9 luni de relatie!

Cei doi si-au inceput relatia in anul 2012, iar primele zvonuri legate de o psobilia sarcina a actritei au aparut in primavara acestui an, la doar trei luni dupa ce Scarlett Johansson a declarat public ca isi doreste o familie completa.

Scarlett si Romain s-au logodit in luna august a anului trecut, dar actrita spune ca nu vrea sa grabeasca lucrurile si ca vrea sa savureze deocamdata statutul de logodnica.

In trecut, Scarlett Johansson a mai fost casatorita cu actorul Ryan Reynolds, mariajul lur durand 3 ani (2008 – 2011).

Citeste si: Exista viata dupa divort! Scarlett Johansson traieste o frumoasa poveste de dragoste cu un jurnalist francez!

Scrie un comentariu