News

Scarlett Johansson a fugit cu prietenele in Jamaica ca sa uite de divort…

Scris de Christian Stan

La doar cateva zile dupa ce a anuntat oficial ca va divorta de Ryan Reynolds, Scarlett Johansson s-a imbarcat intr-un avion cu destinatia Jamaica. Numai ca actrita nu a plecat singura in vacanta…

A fost o saptamana agitata in viata cuplurilor de la Hollywood, nu mai putin de trei perechi ajungand sa isi spuna „ADIO” si sa inainteze actele de divort.

Dupa ce a luat decizia de a dizolva mariajul sau cu Ryan Reynolds, actrita Scarlett Johansson s-a decis ca merita o vacanta, astfel ca s-a imbarcat impreuna cu mai multe prietene intr-o cursa de avion cu destinatia: Jamaica.

Se pare ca actrita va poposi in tara exotica pana in luna ianuarie si va incerca astfel sa uite de esecul relatiei sale amoroase. Gurile rele spun ca motivul divortului ar fi relatia extraconjugala a lui Ryan cu partenera sa de platou din pelicula „Green Lantern”, care este nimeni alta decat frumoasa Blake Lively.

Blake Lively a devenit cunoscuta prin rolul Serenei din serialul „Gossip Girl” si are o relatie de durata cu actorul Penn Bagdley.

„Dupa o perioada in care am analizat lucrurile pe toate partile, am decis ca este timpul sa punem capat mariajului nostru. Am inceput aceasta relatie din iubire si vrem sa o terminam civilizat. Dorim sa ne respectati intimitatea si vom aprecia lucrul acesta”, se specifica intr-o declaratie oficiala a cuplului.

Relatia dintre cei doi a inceput in anul 2007, iar in luna mai a lui 2008 Ryan si Scarlett s-au logodit. Nunta a avut loc in septembrie 2008 la un castel din Vancouver.

Scrie un comentariu