ADPM Beauty

Scapi de transpiratia abundenta cu botox

Scris de Alexandru Manea

Exista multe persoane care se confrunta cu o situatie extrem de incomoda si, de multe ori, rusinoasa atunci cand se afla in public: transpira abundent si, chiar daca au o igiena perfecta si folosesc antiperspirant, tot isi pateaza hainele la subrat.

Scapi de transpiratia abundenta cu botox

In trecut, o solutia chirurgicala era procedura prin care se extirpau a glandelor sudoripare.

Din fericire, acum exista si alta solutie, fara a fi nevoie de operatie. Medicul estetician Iancu Morad explica in ce mod actioneaza injectiile cu toxina botulinica, reprezentand cea mai eficienta, rapida si nedureroasa forma de tratament.

“Tratamentul cu toxina botulinica este rapid si consta in microintepaturi in zona axilara, prin care injectam micropicaturi de substanta. Interventia este nedureroasa, nu necesita anestezie decat aplicarea de gheata pe zona tratata timp de 10 minute, inaintea procedurii. Toxina botulinica blocheza anumiti receptori astfel incat activitatea glandelor sudoripare este redusa, iar transpiratia se diminueaza”, spune medicul estetician Iancu Morad de la Luxury Aesthetics.

In urma procedurii se atenueaza cantitatea de transpiratie in proportie de 80-90% sau chiar poate disparea complet, iar pacientul scapa de disconfortul cauzat de mirosul neplacut si hainele patate de umezeala de la nivelul axilelor.

“Efectul se instaleaza treptat, nu imediat. Pacientul va observa ca nu va mai transpira abundent cam in 3-5 zile de la injectare, iar efectele efectele dureaza pana la 9-12 luni. Din experienta noastra clinica, o data ce repetam tratamentul la 9-12 luni se va prelungi durata de mentinere a rezultatului. Astfel, eficienta in timp va  creste odata cu numarul tratamentelor”, adauga medicul estetician Iancu Morad.

Interventia poate fi realizata la clinica medicului Iancu Morad, Luxury Aesthetics din Bucuresti sau Constanta, acolo unde isi fac tratamente si alte vedete precum Tania Budi, Carmen Negoita, Claudia Pavel, Raluca Badulescu, Ellie White, Giulia Anghelescu sau Catalin Botezatu.

 

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu