Stiri Interne Video

Scandalul Revelionului Vacanța Mare de la TVR. Cum se apără actorii și directoarea televiziunii

Scris de Ana Kozma

Programul de Revelion difuzat de postul național de televiziune anul acesta a stârnit controverse și un mare scandal. Iată de ce s-a întâmplat asta și cum se apără actorii și directoarea TVR.

Scandalul Revelionului Vacanța Mare de la TVR. Cum se apără actorii și directoarea televiziunii

Deși programul de Revelion de la TVR s-a vrut a fi unul de divertisment, iată că s-a transformat într-unul de… scandal. Revelionul Vacanța Mare de la postul național de televiziune a stârnit numeroase controverse. Asta din pricina glumelor făcute pe seama pandemiei.

Președintele Comisiei pentru Cultură, Arte, Mijloace de Informare în Masă a Camerei deputaților a declarat că a fost „un program plin de băşcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie. Mască, vaccin, pericol, protejare, distanţare socială”.

Dorina Rusu, membru CNA, spune despre show-ul TVR că „a oferit un spectacol grotesc, care a încălcat nu numai legile bunului-gust și pe cele ale bunului-simț, ci și legislația audiovizualului.”

„În buna tradiție a Televiziunii Române, din respect pentru telespectatori, vă facem cunoscut că, sub genericul devenit brand „Dacă doriți să revedeți”, managementul TVR 1 și TVR 2 poate decide să reprogrameze programul de Revelion”, declară Doina Gradea, șefa TVR.

Spune că programul poate fi catalogat drept umor, satiră, comedie și nicidecum „bășcălie”. Mai mult, Doina Gradea susține că nu a intervenit în propunerile de programe TVR pentru seara de Revelion.

„Televiziunea Națională a fost încă de la debutul pandemiei (și continuă să fie) alături de autorități, în prima linie în lupta cu noul coronavirus SARS- CoV2. Dar asta nu înseamnă că nu putem râde pe marginea acestui subiect. Nimic nu este tabu când vine vorba de umor”, adaugă Doina Gradea într-un comunicat de presă.

Vedetele si-au inchis afacerile din cauza pandemiei Coronavirus

Mugur Mihăescu, component al grupului Vacanța Mare, a vorbit și el într-o emisiune tv despre acest scandal.

„Acest om căruia nu îi pronunț numele (n.r. Iulian Bulai) și-a permis să spună că sunt conspiraționist. Îi rog oficial pe conducătorii partidului acestuia, adică pe domnul Dacian Cioloș și pe domnul Dan Barna să îl demită din partid pe acest individ. Nu are ce căuta acolo unul cu apucături naziste, mai ales că vorbim de un partid progresist. Delirează.

Dacă dumneavoastră, domnilor președinți ai acestui partid, îl apărați pe acest individ care spune că noi subminăm și că această bășcălie ieftină subminează și nu avem voie să râdem…. Asta nu au mai făcut-o decât comuniștii în 1988 cu mine pe scenă”, spune Mugur Mihăescu.

Vedetele care au trecut în 2021 pe plaje exotice

Scrie un comentariu