Stiri Interne Video

Scandalul CRBL – Oase de la Asia Express. Ce spun fostii colegi din trupa Simplu!

Scris de Ana Kozma

Este deja de notorietate scandalul iscat intre CRBL si Oase dupa ce acesta din urma a acceptat sa prezinte, fara fostul sau coleg de echipa, Asia Express. Iata insa ce spun despre acest lucru fostii colegi ai lui CRBL din trupa Simplu!

Scandalul CRBL – Oase de la Asia Express. Ce spun fostii colegi din trupa Simplu!

Oase si CRBL au participat impreuna, anul trecut, la Asia Express. Erau prieteni de peste 15 ani si au acceptat provocarea venita din partea postului Antena 1. Nu doar ca au participat, dar au reusit sa iasa si invingatori din aceasta competitie.

V-ati gandi poate ca o astfel de experienta poate apropia si mai mult doi oameni, mai ales atunci cand se lasa cu castig. Nu a fost insa si cazul lor. Prietenia dintre CRBL si Oase s-a dus pe apa sambetei, iar asta dupa ce acesta din urma a acceptat sa prezinte urmatorul sezon al emisiunii fara fostul sau coleg de echipa.

CRBL nu s-a multumit cu ”a-si spala rufele in familie”, ci a transformat scandalul intr-o piesa postata pe YouTube. Piesa se numeste ”Cine mi-s” si are versuri extrem de dure la adresa lui Oase.

Scandalul dintre cei doi a ajuns si la urechile fostilor colegi din trupa Simplu, care si-au spus parerea despre acest lucru pentru Click.ro.

“La inceput, trupa noastra de dans se numea Big Bounce si apoi Freakquency, cu care am castigat in 2013 prima editie a emisiunii Romania danseaza, de la Antena 1. CRBL era un fel de PR si manager, ne gasea spectacole, emisiuni sau show-uri in care sa aparem. Amandoi sunt vinovati pentru ce se intampla.

Cand CRBL si Smiley au vrut sa faca din Freakquency urmatoarea trupa Simplu, Taz (Oase, asa cum i se spunea) a fost primul care a zis ca CRBL e tepar si ca nu o sa faca nimic. El nu voia sa cante. Si tot el s-a lipit de Edi (n.r. de CRBL) si i-a fost prieten pana l-a tepuit.

Adevarul este undeva la mijloc, dar amandoi ar tepui pe altii pentru binele lor. Acum Oase a ajuns vedeta si i-a dat cea mai mare teapa lui CRBL, dar si acesta a mers singur la Kanal D, desi spune in interviu ca ii gasise un loc la emisiunea aceea de dansuri. Oricum, CRBL are dreptate cand spune ca lui Oase i s-au dat mai putini bani pentru ca nu era cu el. Oase nu a facut mare lucru de unul singur”, spune unul dintre fostii colegi de la Simplu.

“CRBL nu are dreptul sa-l critice pe Taz pentru ca ne-a luat multi bani din onorariile care ni se cuveneau. Si-a luat masina cu banii aia, autoturism cu care s-a rasturnat. Nu este in masura sa arunce cu piatra, pentru ca a făcut multe lucruri urate. Dar ne-a si ajutat, nu pot sa nu spun asta. Sunt oameni si oameni, insa nici unul dintre ei nu este nepatat”, a adaugat un alt fost coleg.

CRBL se muta de la Antena 1 la Kanal D

Scrie un comentariu