Stiri Interne

Scandal! Voltaj pierde voturile a site de mii de romani la Eurovision!

Scris de Alexandru Manea

Membrii trupei Voltaj au starnit un mare scandal in Belgia dupa ce au refuzat sa participe la un eveniment dedicat diasporei romanesti. Prin urmare romanii de peste hotare au declarat ca nu ii vor mai sustine la Eurovision, ci o vor vota pe reprezentanta Sebiei!

voltaj-scandal-bruxelles

Membrii trupei Voltaj au facut o noua gafa in turneul de promovare a piesei lor la Eurovision.

Dupa ce recent in Turcia au declarat in cadrul unui interviu ca nu ar canta niciodata manele, avand radacini in stilul muzical turcesc, artistii au dat-o din nou in bara, de data aceasta la Bruxelles.

Romanii de acolo i-au invitat sa cante asigurandu-le transportul si cazarea, insa artistii nu au onorat invitatia.

voltaj-eurovision-romania

Calin Goia, solistul trupei sustine ca trupa ave alt angajament de mult timp stabilit si din acest motiv nu au raspuns invitatiei.

Pe de alta parte, insa, romanii din Belgia au declarat celor de la www.oikotimes.com ca Voltaj le-ar fi cerut bani pentru concertul ce trebuia sa aiba loc pe 25 aprilie, dincolo de decontarea transportului si pentru cazare.

Sursa a inclus chiar o declaratie pe care i-o atribuie unui reprezentant Voltaj: „Chiar credeti ca Voltaj va veni vreodata la Bruxelles sa cante gratis?! Vrem bani si atunci poate ne vom gandi sa cantam. N-am auzit nicaieri ca pentru a te promova la Eurovision trebuie sa canti gratis undeva”.

voltaj-eurovision-2015

Pentru ca nu au avut mii de euro sa ii plateasca, concertul nu s-a mai tinut. Prin urmare, ei sunt atat de suparati incat au spus ca nu ii vor vota pe Voltaj la Eurovision, ci vor trimite SMS-uri si vor suna pentru a o vota pe reprezentanta Serbiei, Bojana Stamenov, care a venit sa cante la Bruxelles fara sa ceara bani.

Calin Goia infirma insa tot si spune ca cei care i-au invitat nu le-au putut asigura conditiile de sonorizare dorite, intrucat trupa canta intotdeauna live.

”Trebuie sa ne cablam tobele, chitarele si asa mai departe, nu putem sa dansam in acest timp, iar acolo chiar nu s-au putut asigura conditiile tehnice de care aveam nevoie si nici locul nu era corespunzator unei cantari si unei trupe care are pe scena atata echipament”, a declarat el, conform ziarulring.ro.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu