News

Scandal la premiera filmului „Dupa dealuri”! Regizorul Cristian Mungiu a rabufnit, iar invitatii au parasit sala!

Scris de Administrator

Ceea ce trebuia sa fie o lansare cu fast, ca la Cannes, la care participa lumea buna a Bucurestiului, s-a transformat intr-un fiasco. Regizorul Cristian Mungiu a rabufnit din pricina nervilor intinsi la maximum. De vina au fost conditiile tehnice proaste ale cinematografului Patria.

Cristian Mungiu si-a vazut marea lansare a filmului „Dupa dealuri”, premiat la Cannes, drept un fiasco. Multa lume buna a participat joi seara la premiera filmului. Locatia aleasa – cinematograful Patria din Bucuresti.

Insa ce trebuia sa fie o experienta de neuitat s-a transformat in scandal. Din pricina conditiilor tehnice invechite ale cinematografului, filmul proiectat nu se ridica la calitatea originala. Sunetul era prost, iar imaginea slaba.

Disperat de situatia creata, Mungiu a cerut ca filmul sa fie rulat de pe pelicula, si nu in format digital, dupa cum informeaza Cancan.

Din pacate, o parte din invitati a parasit sala in timpul filmulului. Mungiu a asteptat cu stoicism sfarsitul peliculei si a plecat rapid din cinematograf fara a mai acorda interviuri.

In acelasi timp, noul film James Bond s-a bucurat de lansari cu fast in cinematografele moderne din mall-urile capitalei.

Dupa dealuri” a fost astfel umbrit fara merit de decizia proasta de a face premiera intr-un cinematograf vechi, afectat de trecerea timpului.

Scrie un comentariu