Stiri Interne Video

Scandal la locul de joacă. Cristina Bălan vs polițistul care aplica legea. Cine are dreptate?

Scris de Ana Kozma

Cristina Bălan, soțul ei și cei doi copii ai lor au fost ieri ptotagonistii unui scandal la locul de joacă dintr-un parc din capitală. Iată ce s-a întâmplat mai exact!

Scandal la locul de joacă. Cristina Bălan vs polițistul care aplica legea. Cine are dreptate?

Ieri, Cristina Bălan era într-un parc din București împreună cu cei doi copii. Este deja de notorietate faptul că artista este mama a doi gemeni cu sindrom Down pe care îi iubește enorm. Dornici să se dea în tobogan, cei mici au dat fuga în locul de joacă, deși spațiul era delimitat ca fiind închis. Cristina spune că a încercat să le explice fiilor ei că accesul la locul de joacă nu este permis, dar copiii erau deja în vârful toboganului.

Amintim că locurile de joacă rămân închise pe toată perioada stării de alertă ca urmare a măsurilor impuse de autorități.

În acel moment, un echipaj de Poliție a apărut la fața locului și i-a cerut acesteia să se legitimeze. Cel mai probabil, pentru a-i putea aplica o sancțiune sub formă de amendă. Cristina Bălan a refuzat să se legitimeze, susținând că nu a făcut nimic rău.

La scurt timp, a apărut la fața locului și Gabriel Bălan, soțul artistei și tatăl celor doi copii. Acesta a difuzat live, pe Facebook, întreg incidentul. Filmarea a devenit rapid virală pe rețelele de socializare.

Sunt mulți internauții care îl blamează pe polițist, luându-i artistei apărarea. Există însă și oameni care recunosc că, în ciuda luminii în care au fost prezentate lucrurile, polițistul nu făcea altceva decât să își facă datoria. În plus, se știe că legea este lege pentru toată lumea, indiferent de situație.

Cristina Bălan, viața în România cu doi copii ce suferă de sindromul Down

Scrie un comentariu