Stiri externe

Scandal la Grammy! The Weeknd acuză premiile ca fiind corupte după ce nu a primit nicio nominalizare!

Scris de Ana Kozma

Scandal la Grammy după anunțarea nominalizărilor pentru ediția din 2021. The Weeknd acuză prestigioasa gală de premiere ca fiind coruptă după ce nu a primit nici măcar o nominalizare.

Scandal la Grammy! The Weeknd acuză premiile ca fiind corupte după ce a nu a primit nicio nominalizare!

The Weeknd, în scandal cu Recording Academy după anunțarea nominalizărilor pentru Premiile Grammy 2021. Artistul a fost șocat de faptul că nu a fost nominalizat la nicio categorie de premii.

The Weekend este unul dintre cei mai iubiți artiști ai momentului. Duminică, el a câștigat 3 premii în cadrul American Music Awards. Tot el este și artistul care va cânta anul viitor în cadrul SuperBowl. De asemenea, a avut două hituri de top în 2020: Blinding Lights și Heartless.

„Grammy-urile rămân corupte. Îmi datorați mie, fanilor mei și întregii industrii transparență…”, a scris The Weeknd pe Twitter.

Recording Academy a avut parte de critici în ultimii ani pentru lipsa de transparență în procesul de nominalizare. În ianuarie, CEO-ul demis al academiei, Deborah Dugan, a susținut într-o plângere legală că „procesul Grammys este corupt”. A mai menționat că nominalizările se fac în funcție de preferințele membrilor comitetelor și de prieteniile acestora cu artiștii.

Harvey Mason Jr, Președinte Interimar al Recording Academy, s-a declarat la rândul lui surprins de faptul că The Weeknd nu a obținut de această dată nicio nominalizare. Dar a negat orice nedreptate în procesul de organizare. Spune că anul acesta a fost unul neobișnuit și extrem de competitiv, cu un număr record de înscrieri.

„Înțelegem că The Weeknd este dezamăgit că nu este nominalizat. Muzica lui din acest an a fost extraordinară. Din păcate, în fiecare an, există mai puține nominalizări decât numărul artiștilor care le merită”, a spus Mason într-o declarație.

Nominalizările la Premiile Grammy 2021. Beyonce domină lista!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de The Weeknd (@theweeknd)

Scrie un comentariu