Stiri externe

Scandal dupa vacanta petrecuta de Printul Harry si Meghan Markle in Franta! Iata de ce!

Scris de Ana Kozma

Printul Harry si Meghan Markle au ales sa isi petreaca vacanta de vara pe Coasta de Azur, mai exact la Nisa. Dar iata cu ce au plecat spre frumoasa destinatie, astfel incat au dat nastere unui veritabil scandal la nivel public!

Scandal dupa vacanta petrecuta de Printul Harry si Meghan Markle in Franta! Iata de ce!

Meghan Markle si Printul Harry isi petrec vacanta intr-o destinatie exclusivista. Cei doi au plecat pe Coasta de Azur, mai exact la Nisa, acolo unde au zburat cu un avion privat pentru care au fost dur criticati de catre britanici.

Meghan Markle ar fi cea care a ales private jet-ul, motiv pentru care si-a atras o multime de critici din partea cetatenilor de rand din Marea Britanie.

Coroana britanica se teme de Meghan Markle! Ducesa si Printul Harry vor fi „exilati” in Africa!

Este vorba depre un Cessna 680 Sovereign, un avion extrem de spatios si luxos cu doar 12 locuri la bord, fotolii din piele si bai mari. La bordul aeronavei, Printul Harry si Meghan Markle au fost rasfatati cu preparate alese si bauturi dintre cele mai fine.

Alaturi de fiul lor, micutul Archie, Printul Harry si Meghan Markle au petrecut cateva zile de poveste in vila de lux a lui Elton John, iar avionul privat cu care au zburat costa nu mai putin de 15 milioane de lire sterline.

Nu putini au fost cei care au aratat cu degetul catre Cuplul Regal pe motiv ca Harry si Meghan nu s-au gandit la nivelul ridicat de poluare pe care il creeaza un avion privat in comparatie cu un zbor de linie.

 

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu