News

Fosta iubita a lui Daniel Craig, razbunare de 1 milion de dolari!

Scris de Christian Stan

Daniel Craig a format un cuplu cu Satsuki Michell vreme de trei ani, insa aventura cu actuala lui sotie, Rachel Weisz, a in inceput cata vreme Daniel si Satsuki erau inca impreuna. Cand a simtit ca ceva nu este in regula, Satsuki Mitchell a gasit cel mai bun mod de razbunare posibil: a cheltuit 1 milion de dolari din banii actorului.

Daniel Craig si Rachel Weisz au devenit un cuplu in timpul filmarilor la „Dream House”, cu toate ca erau buni amici de mai bine de sase ani, iar Rachel si Satsuki, iubita lui James Bond, se comportau ca doua surori.

Cand Satsuki a simtit ca ceva nu este in regula s-a razbunat cum a stiut ea mai bine, a inceput sa cheltuiasca din banii lui Daniel Craig, care i-a dat acces liber la cartile lui de credit.

„Intr-o zi cand Daniel nu raspundea la telefoane, la mesaje, Satsuki a simtit ca el este cu o alta femeie, astfel ca in loc sa stea in casa si sa faca pe disperata a iesit la cumparaturi. Atunci ea a cheltuit in jur de 1 milion de dolari, pentru ca Daniel i-a dat acces liber la cartile lui de credit. Mare greseala…”, a declarat un prieten de-al lui Satsuki.

Scrie un comentariu