Cinenews Stiri externe

Sarah Jessica Parker spera la „Sex and the City 3”!

Scris de Christian Stan

Primul film „Sex And The City” s-a bucurat de un mare succes, in vreme ce a doua pelicula n-a mai fost primita cu atat de mult entuziasm. Acesta este motivul pentru care producatorii s-au decis sa mai astepte o perioada pana sa lanseze al treilea film al seriei, insa Sarah Jessica Parker a dat de inteles intr-un interviu ca este pregatita sa intre din nou in rolul lui Carrie Broadshaw, insa pentru ultima oara.

sexn-and-the-city

La 48 de ani, Sarah Jessica Parker nu isi doreste sa astepte sa devina bunica pana cand producatorii se vor decide sa dea unda verde pentru a treia pelicula a francizei „Sex And The City”. Intr-un interviu acordat pentru numarul din luna februarie al revistei InStyle, SJP considera ca este timpul ca personajul ei, Carrie Broadshaw, sa-si spuna ultima poveste.

sjp

„O parte din mine este convinsa ca Broadshaw mai are inca o poveste interesanta de spus. Timpul este insa esential, iar aceasta decizie a mea nu poate astepta la nesfarsit”, declara Sarah Jessica Parker.

Actrita continua si spune ca nu-si doreste ca ea si celelalte actrite sa devina „bunicute simpatice” pana cand producatorii se vor decide ca este timpul pentru un nou film „Sex And The City”.

Declaratiile lui Sarah vin la o luna dupa ce Kristin Davis a declarat ca exista discutii pentru ca francize sa continue cu o noua pelicula. „Nu cred ca al treilea film este un vis, exista discutii in acest sens. Producatorii isi doresc acest lucru, insa sunt multe lucruri de pus la punct. As fi foarte incantata daca am continua”, a declarat Davis.

Scrie un comentariu