Stiri externe

Sarah Jessica Parker, hoata de bijuterii! Ce acuzatii grave i se aduc actritei

Scris de Iancu Iulia

Sarah Jessica Parker este acuzata ca, in 2016, a imprumutat bijuterii pe care nu le-a returnat nici pana acum.

Actrita este acuzata ca, in anul 2016, a imprumutat bijuterii in valoare de 149,501.96  de dolari de la brand-ul Kat Florence Design. Conform documentelor oficiale obtinute de publicatia Page Six, ea nu le-a returnat nici in ziua de astazi.

Compania sustine ca actrita, in varsta de 53 de ani, a participat la o sedinta foto pentru bijuteriile brand-ului Kat Florence Design, iar la final ea a intrebat „daca poate imprumuta o parte dintre bijuterii pentru ca isi dorea sa le poarte cateva luni, dupa care sa le returneze pe toate”. Organizatorii sedintei foto au fost de acord ca ea sa foloseasca bijuteriile timp de doua luni, insa ea nu le-a mai inapoiat. Se pare ca printre accesoriile imprumutate se numara o pereche de cercei care costa 40,706 de dolari si un inel de 27,115 de dolari.

Acum, Kat Florence Design isi doreste sa primeasca inapoi suma de 150.000 de dolari, iar in curand avocatii companiei se vor intalni cu reprezentatii actritei pentru a media cazul.

“Dupa sedinta foto, Parker ne-a cerut sa pastreze bijuteriile ca sa le poarte personal si sa le promoveze la evenimentele la care era invitata. Le-a cerut pentru cateva luni. Am fost de acord si am documentat fiecare bijuterie pe care a primit-o. Asta s-a intamplat in martie 2016. Au trecut doi ani de atunci, iar bijuteriile tot nu au ajuns in posesia noastra. Din moment ce le-a pastrat atata timp, consideram ca ea trebuie sa plateasca pentru ele.”

Avocata actritei, Ira Schreck a declarat ca: „Totul este o farsa. Sarah Jessica Parker a avut un contract cu Kat Florence si a fost rugata sa pastreze bijuteriile ca sa le poata purta de fiecare data cand are nevoie pe covorul rosu. Sarah estea cea mai sincera si de incredere persoana pe care am cunoscut-o. Nu a pastrat si nu ar pastra niciodata un lucru care sa apartina altei persoane. Din contra, dupa ce Kat Florence au incetat sa o mai plateasca, Sarah i-a contactat si le-a spus ca vrea sa returneze bijuteriile primite, insa nimanui nu i-a pasat.”

Tot revista Page Six ne informeaza ca brand-ul Kat Florence Design a pierdut procesul intentat importiva actritei in luna aprilie. Iar in iulie, Sarah Jessica Parker a contraatacat cu un proces prin care a acuzat compania ca desi ea si-a indeplinit conditiile contractuale, nu a fost niciodata platita.

 

Scrie un comentariu